Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο εμπορικός σύλλογος Ρεθύμνου καλεί τους καταστηματάρχες να δημιουργήσουν γιορτινό κλίμα στην αγορά από νωρίς, στολίζοντας τις βιτρίνες των εμπορικών μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.
Παράλληλα στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο», θα διοργανώσει δυο διαγωνισμούς, ο πρώτος θα βραβεύσει την ωραιότερη βιτρίνα και ο δεύτερος θα βραβεύσει κάποιος εμπορικό δρόμο της πόλης.


Αναλυτικά όπως αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου:
"Ως εκπρόσωποι των εμπορικών επιχειρήσεων της πόλης μας, προτείνουμε στους συναδέλφους καταστηματάρχες να συμβάλουν στην προσπάθεια δημιουργίας εορταστικού κλίματος στην αγορά της πόλης μας, στολίζοντας τις βιτρίνες των καταστημάτων  τους, μέσα στο πρώτο Δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου.
Η παραπάνω ενέργεια θα βοηθήσει στη δημιουργία εορταστικής διάθεσης τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους ίδιους τους καταστηματάρχες, στο τέλος μιας δυσβάστακτης χρονιάς για την οικονομία της αγοράς. 
Παράλληλα στο πλαίσιο των υποστηρικτικών δράσεων του προγράμματος «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο»  φέτος θα διοργανώσουμε  δύο διαγωνισμούς.
Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά τον καθιερωμένο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, βραβεύοντας τις τρεις πρώτες βιτρίνες με τις περισσότερες ψήφους. 
Η διαδικασία για την συμμετοχή στο διαγωνισμό αυτό είναι η ακόλουθη:   
Από 9 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail του Εμπορικού Συλλόγου esreth@yahoo.gr γράφοντας την Επωνυμία του καταστήματος, την διεύθυνση, το τηλέφωνο επικοινωνίας και επισυνάπτοντας δύο φωτογραφίες της στολισμένης βιτρίνας τους. 
Φέτος υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στη διαδικασία αυτή και των καταναλωτών υποδεικνύοντας μας την βιτρίνα της επιλογής τους. Μετά την υπόδειξη, ένας εκπρόσωπος του συλλόγου μας θα επικοινωνήσει με το εν λόγω κατάστημα, το οποίο θα ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία για την συμμετοχή του στον διαγωνισμό.  
Ο δεύτερος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά και αφορά τη ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ. Όπως και στον πρώτο διαγωνισμό, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, στέλνοντας μια φωτογραφία με τον στολισμένο δρόμο της αρεσκείας τους στο e-mail του Εμπορικού Συλλόγου esreth@yahoo.gr έως και 12 Δεκεμβρίου."
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2019
ΚΥΡΒΕΙΑ 2019 στο Δήμο Ιεράπετρας
“Πέτρας Πολιτισμός” του Δήμου Ανωγείων για το καλοκαίρι του 2019!
Οι εκδηλώσεις του Δήμου «Ηράκλειο – Καλοκαίρι 2019»

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ