Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΑΡΝΑΚΙ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ



Υλικά:



1 ½ κιλό αρνάκι μπούτι
500γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 αβγά
1 λεμόνι
2-3 σκελίδες σκόρδο 
½ φλιτζάνι λάδι
θυμάρι
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση:

Αλατίζουμε το κρέας και το αφήνουμε μία νύχτα στο ψυγείο. Την επόμενη το σκουπίζουμε, το χαράζουμε και τοποθετούμε μέσα στις σχισμές κομματάκια σκόρδου.
Το περιχύνουμε με το λάδι, ρίχνουμε το πιπέρι και το θυμάρι,τοποθετούμε το αρνάκι στο φούρνο και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς. Όταν ψηθεί, παίρνουμε τη σάλτσα που έμεινε στο ταψί και την ανακατεύουμε με το γιαούρτι και τα χτυπημένα αβγά. Ξεκοκαλίζουμε το κρέας και, αν θέλουμε, το μεταφέρουμε από το ταψί σε κλειστό σκεύος, όπως πήλινη γάστρα.
 Πάνω του περιχύνουμε την σάλτσα γιαουρτιού. Το ξαναβάζουμε στο φούρνο για μισή ώρα περίπου μέχρι, να πήξει η σάλτσα και να ροδίσει το γιαούρτι.





ΠΗΓΗ: http://www.rethymnoguide.gr/

Σας προτείνουμε να ανακαλύψετε και να γευτείτε αγαπημένες παραλίες της Κρήτης

............. ............. ............. .............
............. .............
"/>

Το Περογιάννειο σινεμά του 60 - Το Αρχοντικό Ιττάρ - Οταν κάναμε βεγγέρες

............. ............. .............

Σας παρουσιάζουμε 70 μαγικές παραλίες της Κρήτης - Η λιμνοθάλασσα του Μπάλου

............. .............

Ταξίδι μνήμης στο Ηράκλειο - Η Αερ.εταιρεία Cretan airlines - Η εταιρεία Air Greece

............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ