Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες πνοές στη γειτονιά μας απο τον δήμο Χανίων


Σε μια γιορτή όλων των τοπικών φορέων της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κυδωνίας εξελίχθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων, με τίτλο “Χριστουγεννιάτικες πνοές στη γειτονιά μας”, που πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο του παλιού Δημαρχείου Νέας Κυδωνίας.

Πλήθος κόσμου έδωσε το “παρών” στις εκδηλώσεις, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα, ρούχα και παιχνίδια για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χανίων.


Η επιτυχία της εκδήλωσης, η οποία διοργανώθηκε από τον Δήμο Χανίων, ήταν αποτέλεσμα της εθελοντικής προσφοράς και συνεργασίας της προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Δαράτσου Μαρίας Κουτουλάκη, των Συλλόγων διδασκόντων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Κυδωνίας, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Κυδωνίας, των Συλλόγων διδασκόντων του Γυμνασίου και Λυκείου Νέας Κυδωνίας, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Νέας Κυδωνίας, του παραδοσιακού μουσικοχορευτικού Συλλόγου “Βιγλάτορες” και του Πολιτιστικού Συλλόγου “Το Ρόδο”, στους οποίους εκφράζονται θερμές ευχαριστίες, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Χανίων.
χανιωτικα νεα
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Γερμανικό πολυβολείο στο Ταυρωνίτη - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η αρπαγή της Ευρώπης-Γη ενάλια ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............