Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΤΕΡΓΙΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Ένα κτίριο αποκλειστικά στη διάθεση των πολύτεκνων οικογενειών του νομού έχει δοθεί σε χρήση το τελευταίο διάστημα από το Σύλλογο Πολυτέκνων Ηρακλείου, μετά από πολύχρονη προσπάθεια των μελών του συλλόγου και τη βοήθεια τοπικών φορέων.
Πρόκειται για ένα πενταώροφο κτίριο, 600 τετραγωνικών μέτρων το οποίο βρίσκεται στην οδό Στεργιογιάννη στο Ηράκλειο.


Στους χώρους του κτιρίου περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων αίθουσα συνεδριάσεων, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων, βοηθητικοί χώροι, αλλά και δύο διαμερίσματα φιλοξενίας συγγενικών προσώπων πολυτέκνων, που έρχονται στην πόλη μας για κάποιο οικογενειακό πρόβλημα.
Στόχος του Συλλόγου με την κατασκευή του κτιρίου αυτού είναι η στήριξη των 9.500 πολύτεκνων οικογενειών, παρέχοντας κοινωνικές υποδομές στα μέλη τους, εξυπηρετώντας σημαντικές ανάγκες τους, σε έναν δικό τους χώρο.
Ο σύλλογος τους είναι ο πρώτος σύλλογος πολυτέκνων πανελλαδικά, που αποκτά το δικό του ιδιόκτητο κτίριο.Σύμφωνα με τον ίδιο, μέσα στο επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί σημαντικές δράσεις, όπως αυτήν του κοινωνικού φροντιστηρίου, αλλά και των μαθημάτων παραδοσιακών χορών και οργάνων, έχοντας έρθει σε επαφή με φορείς της πόλης, που θα μπορούσαν εθελοντικά να συνδράμουν προς την κατεύθυνση αυτήν.
Όπως επεσήμανε ο κ. Παρασύρης σκοπός των μελών του συλλόγου ήταν να δημιουργήσουν έναν πυρήνα εκπαίδευσης και κατάρτισης, εξυπηρετώντας τις πολύτεκνες οικογένειες, που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα τους.


www.ekriti.gr
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Άνεμος που μας πήγαινε Θεσσαλονίκη - Οι κρητικοί κομπάρσοι της ταινίας Ν.Καζαντζάκης - Τα Κάντια και Ρέθυμνο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης - Ο ( Καπετάνιος ) Γιώργος Βαρδινογιάννης - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Oι Βρύσες του Δήμου Αποκορώνου - Το Μοναστηράκι του δήμου Ιεράπετρας - Το ιστορικό χωριό Μέλαμπες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............