Σήμερα Τετάρτη η συγγραφέας Φωτεινή Κωσταντοπούλου στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων στο θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο βιβλίο της - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα Τετάρτη η συγγραφέας Φωτεινή Κωσταντοπούλου στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων στο θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο βιβλίο της


Σήμερα Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 5,30 το απόγευμα στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, η συγγραφέας Φωτεινής Κωνσταντοπούλουβραβευμένη, από την  Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. θα παρακολουθήσει το θεατρικό δρώμενο, βασισμένο στο βιβλίο της,  με τίτλο "Μια Ζαχαρένια Συνταγη", απο τις εκδόσεις IANOS.
το οποίο οργανώνει και παρουσιάζει το νηπιαγωγείο των «Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Θεοδωροπούλου», στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικών του εκδηλώσεων. Βιογραφικό:
Η Φωτεινή Κωνσταντοπούλου ζει και εργάζεται σε μια πόλη που λέγεται Αθήνα. Είναι αστυνομικός και στον ελεύθερο χρόνο της αναλαμβάνει να βοηθάει τους ήρωες των ιστοριών της να φέρουν εις πέρας πότε τις ζαχαρένιες και πότε τις αλμυρές αποστολές τους. 
Ως παιδί ξετρελαινόταν με τα παραμύθια και ως έφηβη να ταξιδεύει με πυξίδα πάντα το όνειρο. Όλες αυτές οι εικόνες και τα συναισθήματα που αποκόμισε από τα ταξίδια της αποτύπωσε  και στην πρώτη συγγραφική δουλειά, στο διήγημα με τίτλο: «Στιγμές που ταξίδεψαν στις Πρέσπες» (Εκδ. Άπαρσις, α’ έκδοση 12/2009, β’ έκδοση 3/2010)
Τον Φεβρουάριο του 2016 γίνεται η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που λαμβάνει τον τίτλο της «Υψηλού προφίλ υποστηρίκτριας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες», μία πολύ σημαντική διάκριση που ήρθε να επιβραβεύσει την πολύτιμη προσφορά της στην παγκόσμια εκστρατεία "Back2School", η οποία στηρίζει την  πρόσβαση στην εκπαίδευση των παιδιών - προσφύγων. 


Η τιμητική αυτή αναγνώριση, αφορά στο δεύτερο βιβλίο της Φωτεινής Κωνσταντοπούλου, με τίτλο "Μια Ζαχαρένια Συνταγή", που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις IANOS τον Νοέμβριο 2015. Ο τίτλος High Profile Supporter απονέμεται σε προσωπικότητες απ” όλο τον κόσμο, που με την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο συμβάλλουν τα μέγιστα στο έργο της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε. αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους τους ανθρώπους. 

Από τις εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ κυκλοφορεί ο ΤΥΡΟΚΟΦΤΕΡΟΣ, ένα παιδικό βιβλίο διατροφής, απαραίτητο σε όλους τους μικρούς φίλους, ηλικίας 7 - 10 ετών.

Post Top Ad

.............