Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Γυναίκα έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο και έσπασε το πόδι της στην οδό Κατεχάκη στο Ηράκλειο


Μέσα σε μια μικρή λακκούβα που όταν δημιουργήθηκε είχε ώς σκοπό να φυτευτεί δέντρο έπεσε απόψε το βράδυ της Παρασκευής μια γυναίκα στην οδό Κατεχάκη στην πόλη του Ηρακλείου.


Χρειάστηκε η παρέμβαση των περαστικών για να της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες  με την γυναίκα να έκφράζει τον πόνο της, ενώ στη συνέχεια έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει.
Ενα φαινόμενο που στην συγκεκριμένη οδό απο την στιγμή που έγινε πεζόδρομος το συναντάμε συχνά, αφού όπως μας είπαν ιδιοκτήτες των καταστημάτων και άλλες φορές έχουν σπάσει ή κλαπεί καπάκια απο τα φρεάτια.
Για την προσωρινή λύση τοποθετήθηκε μια ζαρντινιέρα με λουλούδια μέχρι οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής δώσουν οριστική λύση στο θέμα.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Εκδρομή στην Ψαρή Φοράδα - Το ιστορικό χωριό Ανώγεια - Το ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............