Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016

Οι ευχές του δημάρχου Ηρακλείου κυρίου Βασίλη Λαμπρινού για τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα είναι η Εορτή που ενδυναμώνει πάντα τις προσδοκίες μας για ένα καλύτερο κόσμο. Εορτή αγάπης, ελπίδας και αλληλεγγύης.
Στις δύσκολες συνθήκες της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, με την επικίνδυνη αστάθεια στο διεθνές περιβάλλον, η ανθρωπιά, η ομοψυχία, η προσφορά και η στήριξη σε κάθε δοκιμαζόμενο, αποτελούν τις αληθινές δυνάμεις της κοινωνίας μας.Οι γιορτινές αυτές μέρες δίδουν το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερη συλλογική προσπάθεια και αλληλοκατανόηση, για υπέρβαση των αδιεξόδων, της απόγνωσης, και του ασφυκτικού κλοιού που αντιμετωπίζουν σήμερα αμέτρητοι άνθρωποι.
Εύχομαι τα Χριστούγεννα να σηματοδοτήσουν μια νέα δημιουργική περίοδο για όλους. Ο Δήμος Ηρακλείου θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν άμεσες ανάγκες.
Καλές γιορτές, Χρόνια πολλά.
Βασίλης Λαμπρινός
Δήμαρχος Ηρακλείου
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηράκλειο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............