Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Με τρενάκι στον δήμο Πλατανιά έφτασε ο Αγιος Βασίλης

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσανο Άγιος Βασίλης με το τρενάκι και τη ‘παρέα” του , πραγματοποίησαν την δεύτερη “επίσκεψη” τους στο Δήμο Πλατανιά, σε τοπικές κοινότητες της Δημοτικής ενότητας Μουσούρων αυτή την φορά.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Πλατανιά «Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε όλες τις δραστηρίοτητες και τα παιχνίδια ,κατά τις επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν βάσει του προγράμματος που είχε ανακοινωθεί , στο Πολιτιστικό Κέντρο Φούρνε,στην πλατεία και το γραφείο Τ.Κ Βατολάκου, και στο Δημ Σχολείο Αλικιανού.


Το συντονισμό και την παρουσίαση των εκδηλώσεων είχε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ Νίκος Δασκαλάκης, ενώ παρευρέθησαν και συμμετείχαν οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ Γ.Παπουτσάκης και κ. Α. Φραγκονικολάκης .
To τρενάκι σήμερα Πέμπτη 29/12/2016 -εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες- συνεχίζει το ταξίδι του στην Δημοτική Ενότητα Βουκολιών με τις εξής στάσεις :

Πλατεία ΤΚ Ταυρωνίτη (Χριστουγεννιάτικο Δένδρο): στις 16.15
Πλατεία ΤΚ Βουκολιών στις 17:50
Αφετηρία: από το Δημαρχείο Πλατανιά (στο Γεράνι): στις 16.15
»
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
Ζεσταίνονται τα ρακοκάζανα - Το Όργωμα με το ξύλινο αλέτρι - Στη χώρα των Λωτοφάγων ............. ............. .............
Ο τραγουδοποιός Γιάννης Χαρούλης - Γιώργης Καλομοίρης ή Γιοργαντός - Όλα τα καλά δύσκολα - του Κ. Μουδάτσου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............