Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ξεκίνησαν για τα καλά οι εργασίες του στησίματος του Χριστουγεννιάτικου χωριού στη πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.
Τα σπιτάκια απέκτησαν χριστουγεννιάτικο χρώμα, το κρύο που συνήθως συνοδεύει την εορταστική περίοδο άρχισε σιγά σιγά να εμφανίζεται, και σύσσωμη η ομάδα της ΔΗΚΕΗ  με επικεφαλής τον πρόεδρο της Γιώργο Τσαγκαράκη προχώρησε σήμερα το μεσημέρι στο στήσιμο του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ελευθερίας. Πρόκειται για ένα καινούργιο επιβλητικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κλέψει τα βλέμματα των Ηρακλειωτών δίνοντας γιορτινό κλίμα στην πόλη. 
Τα Πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια, σε ένα προφυλαγμένο απο κάγκελα χώρο στολισμένα με χριστουγεννιάτικη διάθεση, καθημερινές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, διαδραστικά παιχνίδια, πολιτιστικές και γαστρονομικές δράσεις, εργαστήρια στολιδιών και ένα υπέροχο παγοδρόμιο θα γεμίσουν το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο χρώματα και αρώματα γιορτής!
Στον χώρο της πλατείας θα υπάρχουν καθημερινές δραστηριότητες με δρώμενα θεατρικά, μουσικά , χορευτικά απο συλλόγους και φορείς αλλά και παρουσιάσεις κατασκευών παραδοσιακών προϊόντων.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Ηρακλείου υπόσχεται όμορφες γιορτινές στιγμές ξενοιασιάς στο κέντρο της πόλης. Το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στις 8 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα σκορπίσει νότες χαράς στους επισκέπτες.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Γερμανικό πολυβολείο στο Ταυρωνίτη - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η αρπαγή της Ευρώπης-Γη ενάλια ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Ανηφορίσαμε στο χωριό Βορίτσι - Το χωριό Βρυσίδι ή Μαγκάσα - Ο ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............