Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Μια όμορφη γιορτή πραγματοποιήθηκε στο Ψυχοεκπαιδευτικό Κέντρο Ρεθύμνου

Το Ψυχοεκπαιδευτικό Κέντρο, το οποίο δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες ψυχοσυναισθηματικής υγείας, εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας των παιδιών αλλά και των γονέων, παρουσίασε τις δραστηριότητές του μέσα από την χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποίησε την προηγούμενη Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου, στο κλειστό γυμναστήριο του Πανεπιστημίου.


Το τμήμα δημιουργικής απασχόλησης με τη δασκάλα Μαρία Παπανδρέου άνοιξε τη γιορτή με μια όμορφη χορογραφία, ενώ ακολούθησαν επιδείξεις από τα παιδιά και τους γονείς της μουσικοκινητικής αγωγής με υπεύθυνη την Κατερίνα Καλεμάκη, το τμήμα της παιδικής γιόγκα με υπεύθυνη την Κέλλυ Ανδριανάκη, το τμήμα παιδικής αυτοάμυνας (Antibulling Training) με υπεύθυνο τον Δημήτρη Μακαρδόνα.
 
Εντυπωσιακές ήταν οι χορογραφίες των τμημάτων ρυθμικής γυμναστικής που πλαισίωσαν τη γιορτή με υπεύθυνη τη προπονήτρια Θεανώ Γαβαλά.
 
Η διευθύντρια του Κέντρου, Εμμανουέλα Δαμβακεράκη και το προσωπικό, ευχήθηκαν σε όλους καλές γιορτές ανανεώνοντας το ραντεβού τους με παιδιά και γονείς στις 9 Ιανουαρίου με ακόμα περισσότερες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους!

ρεθεμνιωτικα νεα
Αερολιμενάρχης Σητείας Δ. Βερίγος - Γιατρός ωσάν το Γιαμαλάκη - Αρχιμανδρίτης Ευμένιος Τσελεντάκης ............. ............. .............
Υφαντουργία Κρήτης BARBABU - Οι τρίκυκλες των Κρητικών - Στις Αίθουσες η ταινία Καζαντζάκης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............