Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Όλα είναι έτοιμα στο Χριστουγεννιάτικο κάστρο για την φωταγώγηση του δέντρου και την έναρξη των εκδηλώσεων στο ΗράκλειοΌλα είναι έτοιμα στο χριστουγεννιάτικο κάστρο της πόλης του Ηρακλείου στη πλατεία Ελευθερίας και αύριο Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, στις 19.00 ξεκινάνε επισήμως οι εκδηλώσεις του δήμου  ( δείτε εδώ ) με τις  παιδικές  δράσεις μουσικοχορευτική παράσταση, Χριστουγεννιάτικά τραγούδια από τη Φιλαρμονική του Δήμου, κάλαντα από τη Νεανική Χορωδία Ηρακλείου και φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στις 21.00 το βράδυ από τον δήμαρχο Ηρακλείου,  Βασίλη Λαμπρινό.  

Τα Πανέμορφα ξύλινα σπιτάκια, σε ένα προφυλαγμένο απο κάγκελα χώρο στολισμένα με χριστουγεννιάτικη διάθεση, καθημερινές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, διαδραστικά παιχνίδια, πολιτιστικές και γαστρονομικές δράσεις, εργαστήρια στολιδιών και ένα υπέροχο παγοδρόμιο θα γεμίσουν το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο χρώματα και αρώματα γιορτής!
Στον χώρο της πλατείας θα υπάρχουν καθημερινές δραστηριότητες με δρώμενα θεατρικά, μουσικά , χορευτικά απο συλλόγους και φορείς αλλά και παρουσιάσεις κατασκευών παραδοσιακών προϊόντων.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Ηρακλείου υπόσχεται όμορφες γιορτινές στιγμές ξενοιασιάς στο κέντρο της πόλης. Το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό στις 8 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου θα σκορπίσει νότες χαράς στους επισκέπτες.

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............