Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016

Συνεχίζονται οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον δήμο Μινώα Πεδιάδας


Γιορτινή ατμόσφαιρα και άρωμα Χριστουγέννων επικρατεί αυτές τις μέρες, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. 
Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων. 
Μένοντας για λίγο μακριά από τα προβλήματα που ο καθένας έχει στην καθημερινότητα του και αφήνοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας παρασύρει.


Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και η Ιερά Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάνου, σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Θραψανού, ετοίμασαν για τη φετινή εορταστική περίοδο δράσεις αλληλεγγύης με χαρακτήρα κοινωνικής προσφοράς, θεατρικά και μουσικοχορευτικά δρώμενα, αλλά και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για μικρά και μεγάλα παιδιά. 
Η έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έγινε με τη φωταγώγηση του δέντρου σε Καστέλλι και Θραψανό, με παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικα τραγούδια να συμπληρώνουν το γιορτινό σκηνικό. 


Συνέχεια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, απόψε, στην κεντρική πλατεία Αρκαλοχωρίου για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και πλήθος παράλληλων δράσεων.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας, θα συνεχιστούν για όλη τη διάρκεια των γιορτών, για να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου με τον Καθαγιασμό των υδάτων.

Δημοτικό σχολείο Θραψανού - Ο πρώτος κάτοικος του χωριού Λαγού - Παπαγάλοι Μακάο της Ιεράπετρας ............. ............. .............
Αερολιμενάρχης Σητείας Δ. Βερίγος - Γιατρός ωσάν το Γιαμαλάκη - Αρχιμανδρίτης Ευμένιος Τσελεντάκης ............. ............. .............
Υφαντουργία Κρήτης BARBABU - Οι τρίκυκλες των Κρητικών - Στις Αίθουσες η ταινία Καζαντζάκης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............