Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Γεράνι του δήμου Πλάτανιά

Σε εορταστικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή μικρών και μεγάλων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην έδρα του Δήμου Πλατανιά στο Γεράνι, η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου μαζί με χορό, παραδοσιακά κεράσματα και πολύ μουσική.
Την παράσταση έκλεψε, για τους μικρούς φίλους ο Άγιος Βασίλης, ενώ η χορωδία του ΕΠΑΛ Πλατανιά απέδιδε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, συνοδεία μουσικής νέων παιδιών της περιοχής. Η γιορτή συνεχίστηκε με χορούς από το Μουσικοχορευτικό Όμιλο Γερανίου, την ώρα που ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Γερανίου διέθετε χειροτεχνίες και άλλα ” χριστουγεννιάτικα” δώρα στο “παζάρι” αλληλεγγύης.
Η φωταγώγηση έγινε από τον Δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη μαζί με τον πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου Γερανίου Γεώργιο Μαστορακάκη ενώ την εκδήλωση συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Δασκαλάκης. Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα για όλους τους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος Γερανίου σε συνεργασία μαζί με τον Δήμο Πλατανιά.
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Στα υπόγεια του παγοποιείου - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Καθεδρικός Καθολικός ναός Χανίων ............. ............. ............. Η άγνωστη ταινία για τον Καζαντζάκη - Το κρητικό σπίτι στα Χανιά - Ζωντανά Καφενεία της Κρήτης ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Η Γεωργία Νταγάκη κάνει τα όνειρα πράξη - Ο Γαλλοαργεντινός Άβελ Σεστάκ - Ο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............