Την πρώτη της συνάντηση είχε η Επιτροπή Εκπροσώπησης του Δήμου Χερσονήσου σε εκθέσεις - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Την πρώτη της συνάντηση είχε η Επιτροπή Εκπροσώπησης του Δήμου Χερσονήσου σε εκθέσεις

Την πρώτη της συνάντηση είχε εχθές 13/12/2016 η «Επιτροπή Εκπροσώπησης του Δήμου Χερσονήσου σε εκθέσεις» που συστήθηκε με την 343/2015 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου μετά από εισήγηση της Αντιδημαρχίας Τουρισμού & Απασχόλησης.
Τα μέλη της παραπάνω επιτροπής, θα εκπροσωπούν τον Δήμο Χερσονήσου στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, με σκοπό την προβολή του Δήμου Χερσονήσου, σύμφωνα με το πρόγραμμα τουριστικής προβολής και το εκάστοτε πλάνο δράσεων σε κάθε χώρα που επιμελείται η Αντιδημαρχία Τουρισμού & Απασχόλησης.

Τα μέλη της νέας επιτροπής είναι εθελοντές δημότες οι οποίοι επιλέχθηκαν με βασικά κριτήρια: το υψηλό επίπεδο γνώσης ξένων γλωσσών, τις επικοινωνιακές δεξιότητες και τη δυνατότητα προσέγγισης με βάση την κουλτούρα της εκάστοτε χώρας και την άριστη γνώση της περιοχής του Δήμου Χερσονήσου.
Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Απασχόλησης είπε:
«Η παρουσία του Δήμου Χερσονήσου σε σημαντικές τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι μια από τις βασικές ετήσιες δράσεις του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χερσονήσου. Η δυνατότητα προσέγγισης και επικοινωνίας στη γλώσσα της χώρας που επισκεπτόμαστε, αποτελεί ένα συγκριτικό πλεονέκτημα που αποκτήσαμε με τη σύσταση της συγκεκριμένης επιτροπής. Επιπρόσθετα, θα ήθελα να τονίσω ότι με τη συμμετοχή των πολιτών σε τόσο σημαντικές δράσεις του Δήμου Χερσονήσου αυξάνεται ο βαθμός εμπιστοσύνης της κοινωνίας προς τη δημοτική αρχή καθώς οι ίδιοι παίρνουν μέρος στη δράση της και επίσης αντιλαμβάνονται το έργο που παράγεται, τις διαδικασίες και τις υψηλές απαιτήσεις του.
Η Αντιδημαρχία Τουρισμού & Απασχόλησης όντας μια νέα Αντιδημαρχία στον Δήμο Χερσονήσου, έχει έως σήμερα βασίσει ένα μεγάλο μέρος της δράσης που οργανώνει και επιμελείται στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών - των τοπικών φορέων (σύλλογοι κ.α.) – των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού ή συνδέονται έμμεσα με αυτόν οι οποίοι αναγνωρίζουν την ανάγκη σύμπραξης και στήριξης των δράσεων του Δήμου στον τουρισμό που αποτελεί τη βασική δραστηριότητα στην τοπική οικονομία μας».

Post Top Ad

.............