Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Στίς 6 Δεκεμβρίου στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Άγιο Νικόλαο

Το απόγευμα της Τρίτης 6 Δεκεμβρίου (ώρα 5 μ.μ.), ημέρα εορτής του πολιούχου Αγίου Νικολάου, θα γίνει ο στολισμός του χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική Πλατεία της πόλης.
Οι αθλητικές εκδηλώσεις
Ο Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν. σε συνεργασία με τον Π.Ο.Α.Ν., τον Ι.Ο.Α.Ν. και τον Α.Ο.Λ. διοργανώνει εξάλλου το πρωί της 6ης  Δεκεμβρίου , αγώνες ποδηλασίας, ιστιοπλοΐας και δρόμου σε δημόσια οδό όλων των κατηγοριών.

Οι ποδηλατικοί και οι αγώνες δρόμου θα είναι κοινοί και θα  διεξαχθούν σε διαφορετικές κατηγορίες:  δημοτικών σχολείων, γυμνασίων, λυκείων, μέχρι 40 ετών και άνω των 40, ξεχωριστά για άντρες και γυναίκες.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το παρακάτω:
11.00 πμ: Ιστιοπλοϊκοί αγώνες
11.15 πμ: 900 μ. ποδηλασίας κοριτσιών δημοτικών σχολείων
11.20 πμ: 900 μ. ποδηλασίας αγοριών δημοτικών σχολείων
11.25 πμ: 900 μ. δρόμου κοριτσιών δημοτικών σχολείων
11.30 πμ: 900 μ. δρόμου αγοριών δημοτικών σχολείων
Οι τέσσερις παραπάνω αγώνες θα έχουν αφετηρία το Αμμούδι, έξω από την ταβέρνα «Μπόκος».
12.00 μμ: Όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες με αφετηρία στον Όρμο κάτω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.
Τα παιδιά των γυμνασίων που θα αγωνιστούν στον αγώνα δρόμου θα τερματίσουν κατευθείαν στο “Twins” ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν κάνοντας τον κύκλο προς Κιτροπλατεία, λιμάνι και τερματισμό. Ο τερματισμός για όλες τις κατηγορίες θα είναι μπροστά στο «Twins”. Οι εκκινήσεις θα δίνονται με μία μικρή χρονοκαθυστέρηση για διαχωρισμό των κατηγοριών και πρώτα θα δοθεί η εκκίνηση στον ποδηλατικό αγώνα.
Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμπληρώσουν την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, ενώ για τους ανήλικους πρέπει να υπογράψουν οι κηδεμόνες τους. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα, στους τρεις πρώτους μετάλλια και στους πρώτους κύπελλα.
Βαδίζω
Ποδηλατώ
Τρέχω
Κάνω ιστιοπλοΐα
Γιορτάζω την πόλη μου, τον  Άγιο Νικόλαο
Στίς 6 Δεκεμβρίου στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Άγιο Νικόλαο
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Οι παραδοσιακές Αρχάνες - Τα Σακτούρια στο νότιο Ρέθυμνο - Ο οικισμός Γεράνι Ρεθύμνης ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Η Σερβάντα με τα καλά σερβίτσια - Κρητικοί στη Κύπρο παίζουν Κινέζικα - Το Σφεντύλι και ο αγρός του Αποσελέμη ............. ............. ............. Πού ‘ναι η Χώρα τω Σφακιώ - Το ιστορικό φρούριο Φιρκάς - Το Ναυτικό μουσείο Κρήτης στα Χανιά ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο Αντώνης Στεφανάκης απο τον Ζαρό - Η συγγραφέας Βαγγελιώ Καρακατσάνη - Ο Μανόλης Λεράκης και το αβοκάντο ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............