Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Φιλανθρωπικό Παζάρι και Γιορτή στον Όμιλο "ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ" Με τους γνωστούς Κρητικούς Άι Βασίληδες αύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου


Όλοι οι Κρητικοί Άι Βασίληδες ή "Αετοβασίληδες" (περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά) θα κάνουν και φέτος την λαμπερή εμφάνισή τους στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή - Παζάρι του Ομίλου "ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ" Η Γιορτή και το Παζάρι του Ομίλου φέτος θα γίνει την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016 στα κεντρικά του (Έβανς και Πλαστήρα γωνία, Καινούρια Πόρτα) από νωρίς το απόγευμα (5μμ) έως το βράδυ (11μμ) με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ! Η Γιορτή θα είναι γεμάτη χορό, τραγούδια, παιχνίδια, βραβεύσεις και εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. 


Στις 9.30 μμ θα τραβηχτεί η καθιερωμένη Αναμνηστική Φωτογραφία με όλους τους Άγιους Βασίληδες! Παράλληλα με την Γιορτή θα λειτουργήσει Φιλανθρωπικό Παζάρι. Οι επισκέπτες του παζαριού θα βουν ευφάνταστες δημιουργίες, αξεσουάρ και κοσμήματα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, σπιτικές λιχουδιές και γλυκίσματα, τοπικές γεύσεις, βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα, βιβλία, παιχνίδια κ.α. Όλα φτιαγμένα και επιλεγμένα με μεράκι και αγάπη από τα μέλη του Ομίλου Αετογιάννη. 


Όλα τα έσοδα του παζαριού πηγαίνουν στις δράσεις για τους συνανθρώπους μας (ανήλικους-ενηλίκους) που δεν έχουν στέγη ή οικογένεια (Ξενώνας Αστέγων - Στέγες Ανηλίκων) Πληροφορίες για το παζάρι και το γενικότερο κοινωνικό και καλλιτεχνικό έργο του Ομίλου στο 2810.333333, στην ιστοσελίδα www.Aetogiannis.gr και στις σελίδες του Ομίλου στο Facebook.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΦιλανθρωπικό Παζάρι και Γιορτή στον Όμιλο "ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ" Με τους γνωστούς Κρητικούς Άι Βασίληδες αύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ