Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ανοίγει τις πίλες του σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το Πλανητάριο στην πρώην αμερικάνικη βάση Γουρνών

Από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου το Πλανητάριο Κρήτης ανοίγει τις πόρτες του και είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους σε ένα μαγικό ταξίδι ως την άκρη του Σύμπαντος.
Ένας νέος χώρος στην Πρώην Αμερικάνικη Βάση Γουρνών εξοπλισμένος με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι πλέον κοντά μας και μας προσφέρει εικονικά ταξίδια στο εγγύς και το μακρινό διάστημα μέσα σε ένα προσεγμένο και φιλικό περιβάλλον. 

Ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει εξειδικευμένες ταινίες μέσα σε μια σύγχρονη αίθουσα θόλου. Θα μπορέσει να λάβει πληροφορίες και θα επικοινωνήσει με την επιστήμη της αστρονομίας κάνοντας ένα μαγικό ταξίδι στο διάστημα. Στο χώρο επίσης θα προβάλλονται και ταινίες κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους.
Επιπλέον θα προσφέρεται για εκπαιδευτικές εκδρομές όλων των βαθμιδών εκπαίδευσης με εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.
Στο Πλανητάριο ακόμα θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε προβολές ταινιών εικονικής πραγματικότητας στο μοναδικό “9D Spaceship Virtual Experience” περνώντας αξέχαστες στιγμές με τους φίλους και την οικογένειά σας.
Το Planet Crete ανοίγει ένα παράθυρο στον μαγευτικό κόσμο των άστρων και σας προσκαλεί να τον εξερευνήσετε μαζί.
Το ταξίδι στα αστέρια ξεκινά εδώ!
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Άνεμος που μας πήγαινε Θεσσαλονίκη - Το πλοίο Αγία Γαλήνη - Τα δίδυμα πλοία Κάντια και Ρέθυμνο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ O Γιώργης Ξυλούρης ο Ψαρογιώργης - Ο ( Καπετάνιος ) Γιώργος Βαρδινογιάννης - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Καλό χωριό του δήμου Χερσονήσου - Το δασικό χωριό της Κάτω Σύμης - Το ιστορικό χωριό Μέλαμπες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............