Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του δέντρου στη Χώρα Σφακίων


Για 4η χρονιά φέτος ο Μουσικοχορευτικός Σύλλογος Σφακίων «Τα Σφακιά», διοργανώνει σε συνεργασία με τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Χώρας Σφακίων», την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Χώρα Σφακίων. 
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:00 θα ξεκινήσει η εκδήλωση της φωταγώγησης με την μεγάλη συναυλία που θα δώσουν δυο γνωστοί τραγουδιστές  Μύρωνας Στρατής και  Ήβη Αδάμου. 


Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα συμμετάσχει και η Ομάδα των Αϊ Βασίληδων του Santa Run, που θα προσφέρουν μία βραδιά γεμάτη χαρά και διασκέδαση στους Δημότες και τους επισκέπτες, ενώ θα υπάρχουν κλόουν και δώρα για τους μικρούς μας φίλους και θα κεραστούν όλοι με τοπικά εδέσματα. 
«Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου είναι μία πολύ σημαντική εκδήλωση για τα Σφακιά, αφού δίνει την δυνατότητα στα μικρά παιδιά, αλλά και τους μεγάλους να ζήσουν στον τόπο τους το κλίμα των Χριστουγέννων, να διασκεδάσουν και να χαρούν με το μουσικό και όχι μόνο πρόγραμμα της βραδιάς, ενώ δίνεται και η αφορμή να επισκεφτούν τον τόπο μας άνθρωποι από όλη την Κρήτη και να γνωρίσουν τις ομορφιές και την φιλοξενία των Σφακιανών. 
Σας καλούμε όλους για να περάσουμε μία υπέροχη γιορτινή βραδιά!!»αναφέρουν στην πρόσκληση τους οι δυο Σύλλογοι των Σφακίων.  

ρεθεμνιωτικα νεα


Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του δέντρου στη Χώρα Σφακίων
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Εκδρομή στην Ψαρή Φοράδα - Το ιστορικό χωριό Ανώγεια - Το ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............