Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

TO Δ.Σ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ 3η ΓΙΟΡΤΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ 2 ΑΟΡΑΚΙΑ

Το Δ.Σ της «Μεγαλονήσου» στη γιορτή μνήμης για τον Γιώργο Σηφάκη. 
Το Δ.Σ. του Αθλητικού Σωματείου «ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» παρευρέθηκε στην 3η γιορτή αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου στα «Δύο Αοράκια» στην μνήμη του Γιώργου Σηφάκη.


Ο Γιώργος Σηφάκης αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της «Μεγαλονήσου» και παρά την απουσία του συνεχίζει ν’ αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ιστορία του συλλόγου. Η πορεία του, οι αρχές και τα ιδανικά τα οποία πρέσβευε αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη και φωτεινό φάρο στην συνέχιση της προσπάθειας από τα μέλη της οικογένειας της «Μεγαλονήσου» στο σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν στο χώρο των ατόμων με αναπηρία.
Το Δ.Σ. της «Μεγαλονήσου» συγχαίρει τους διοργανωτές για την αρτιότητα της εκδήλωσης, και τους ευχαριστεί θερμά για την βράβευση των παραολυμπιονικών μας, Στεφανουδάκη Μανόλη και Καπελλάκη Γιώργο και διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί αρωγός και υποστηρικτής σε όλες αυτές τις προσπάθειες που προάγουν το αθλητικό πνεύμα και το αθλητικό ιδεώδες.


 ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Α.με.Α 
«ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου ΘΥΡΑ 8
Σπύρου Μουστακλή1 Τ.Κ 71303 Ηράκλειο
Τηλ 6973-161275
 e-mail:megalonisosamea@gmail.com

Ζεσταίνονται τα ρακοκάζανα - Το Όργωμα με το ξύλινο αλέτρι - Η περιοχή της Βίγλας στο Ηράκλειο ............. ............. .............
Ο τραγουδοποιός Γιάννης Χαρούλης - Γιώργης Καλομοίρης ή Γιοργαντός - Όλα τα καλά δύσκολα - του Κ. Μουδάτσου ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............