.

Home » » ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑRΤΗΡΗΤΕΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑRΤΗΡΗΤΕΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Written By ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ on Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016 | 8:30:00 μ.μ.

To ΔιαRτηρητέο σας καλεί να γνωρίσετε τον νέο του χώρο (Θεοτοκοπούλου 14) και το νέο του πρόγραμμα, που τίθεται σε λειτουργία από σήμερα Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016. Στο φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται μαθήματα υποκριτικής, comedia dell’arte, παραδοσιακού φωνητικού συνόλου, κρουστών, ζωγραφικής, art therapy, δημιουργικής έκφρασης για εφήβους, κινηματογράφου, φωτογραφίας, yoga, κεραμικής, ψηφιδωτού, ενώ λειτουργούν και τμήματα ιταλικών, γαλλικών και ισπανικών για ανέργους και φοιτητές. Το κόστος των μαθημάτων είναι μικρό, ενώ κάποια από αυτά πραγματοποιούνται δωρεάν. Για εγγραφές σε ένα ή περισσότερα τμήματα, θα μας βρείτε στον χώρο του διαRτηρητέου καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ και στο τηλέφωνο 6995150031. Κάθε Παρασκευή, η Κινηματογραφική Ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης πραγματοποιεί προβολές ταινιών. Ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά.


Λίγα λόγια για το ΔιαRτηρητέο
Γεννημένο τον Οκτώβριο του 2014, το διαRτηρητέο είναι ένας πολυχώρος τέχνης, που ως βασικό άξονα έχει την προώθηση κάθε μορφής τέχνης, μέσω της παροχής υπηρεσιών πολιτιστικού και καλλιτεχνικού περιεχομένου και την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση γενικότερων κοινωνικών σκοπών και συμφερόντων. Τον Οκτώβριο του 2016, το διαRτηρητέο μετακόμισε και πλέον στεγάζεται σε ένα πολυλειτουργικό κτίριο, στην οδό Θεοτοκοπούλου 14 στην καρδιά της πόλης του Ηρακλείου. 
Σκοπός και όραμά μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα στην κοινωνία του Ηρακλείου, να έρθει σε άμεση επαφή και να γνωρίσει όλα τα είδη τέχνης, τόσο από την πλευρά του δημιουργού όσο και από την πλευρά του θεατή. Παράλληλα, επιδιώκουμε ο χώρος μας να αποτελέσει σημείο συνάντησης, όπου καλλιτέχνες, δημιουργοί και εθελοντές ανταλλάσσουν ιδέες, συνεργάζονται και παράγουν από κοινού έργο, κάτω από ένα καλλιτεχνικό ή κοινωνικό πρίσμα. 
Το κτίριο που στεγάζει το εγχείρημα αυτό, προσφέρεται λόγω διαρρύθμισης και κατασκευής για πολλαπλές χρήσεις. Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10 το πρωί έως τις 11 το βράδυ, καθημερινά. Στον χώρο μας λειτουργούν τμήματα μαθημάτων εικαστικών και παραστατικών τεχνών, ενώ το περιβάλλον είναι κατάλληλα διαμορφωμένο για μελέτη και ατομική ή ομαδική εργασία. Επιπλέον, μπορούν να φιλοξενηθούν θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, μικρές μουσικές συναυλίες, σεμινάρια, προβολές ταινιών, διαλέξεις και γενικότερα δράσεις καλλιτεχνικού ή κοινωνικού ενδιαφέροντος. 
............. .............
"/>

Καμαρώστε το πάρκο ντροπή στη παραλιακή της Ν.Αλικαρνασού

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα προηγούμενων ετών

Δείτε τα Γυρίσματα της ταινίας για την ζωή του Ν.Καζαντζάκη

Recent Posts Widget

Σταματάμε στον Πετρά για μια σκουριασμένη φωτογραφία

Έδωσε ζωή και γέλιο η ομάδα (Είμαι Ακόμα Παιδί )

Έδωσε ζωή και γέλιο η ομάδα (Είμαι Ακόμα Παιδί )
Στο παράρτημα προστασίας παιδιού Χανίων

Ο μύθος του Οσίου Νικολάου του Κουρταλιώτη

Το παλιό και το νέο κοιμητήριο στο χωριό Ροδιά Μαλεβιζίου

Ο Ηλίας Αθανασάκης και η συμμετοχή του στην απαγωγή του Κράιπε

Ο νάνος που ξεπέρασε τα Ανθρώπινα μέτρα

Ο νάνος που ξεπέρασε τα Ανθρώπινα μέτρα
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΨΙΛΑΚΗ
-->