info@kritipoliskaihoria.gr - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ, info@kritipoliskaihoria.gr - kritipolis@hotmail.com - ΠΡΟΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ, info@kritipoliskaihoria.gr - ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ - info@kritipoliskaihoria.gr

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ΜΕ ΤΟ MAKE A WISH ΣΤΟ ΤΑΛΟΣ ΠΛΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ        

Φέτος το Αστέρι Ευχής θα φωτίσει την κορυφή του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Talos Plaza! Σάς περιμένουμε την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου, στις 18:00 στη φωταγώγηση του δέντρου, για να στηρίξουμε το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχής Ελλάδος) και να μοιραστούμε τη Θεραπευτική Δύναμη μιας Ευχής!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα Δεκεμβρίου, θα μπορείτε να βρείτε το Αστέρι Ευχής στο Ταχυδρομείο και στο Εργαστήρι Μπερνάρ. Με μία συμβολική δωρεά των €2 μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε ώστε ένα χάρτινο αστέρι “μαγικά” να μεταμορφωθεί σε Αστέρι Αγάπης που έχει τη δύναμη να φωτίσει τη ζωή ενός παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!


Κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 17:00 έως τις 21:00, εθελοντές μας θα βρίσκονται στο Talos Plaza για να σας προτείνουν όμορφα Χριστουγεννιάτικα δώρα και ξεχωριστά προϊόντα του οργανισμού. Από τις 19:00 έως τις 20:00 θα έχουμε θεατρικό παιχνίδι και μάγο με την υποστήριξη της εμψυχώτριας «Μαρουλίτα»! Επιλέγοντας να κάνετε τις αγορές σας από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), μάς βοηθάτε να βρισκόμαστε κοντά σε κάθε παιδί που μας έχει ανάγκη και να μειώσουμε σημαντικά τον χρόνο αναμονής για την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων Ευχών! Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας για να στείλετε το δικό σας μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης!Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στην Κρήτη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με: Πόπη Τζανάκη - Εθελόντρια & Εκπρόσωπος Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6977370432

Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι παράρτημα του διεθνούς οργανισμού ‘Μake-A-Wish International’ και πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα. Ο οργανισμός ασχολείται αποκλειστικά με το ψυχικό κόσμο του άρρωστου παιδιού και όχι με την ασθένειά του. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε 1.600 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντας τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ΜΕ ΤΟ MAKE A WISH ΣΤΟ ΤΑΛΟΣ ΠΛΑΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Published by ΚΡΗΤΗ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Si vous n'avez pas eu la chance de prendre dans tous.
Follow us Google+.

Επίσκεψη στο παραδοσιακό χωριό Αποδούλου

Υμνοι και μελωδίες στο πνευμ. κέντρο Παναγίτσας

Καφενείο αναμνήσεων - Το άγαλμα της Ελευθερίας

ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ

Δείτε τα δημοφιλή άρθρα της εβομάδας

Ανακαλύψτε περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα

Σας προτείνουμε να δείτε

Γυρίσματα της ταινίας για την ζωή του Ν.Καζαντζάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι ειδήσεων

Όλη η επικαιρότητα στο palo.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας

Powered by Blogger.