ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ διοργανώνει νέο σεμινάριο εκμάθησης ηλεκτρονικών υπολογιστών στις 5 ενότητες (word-excel-windows-internet-powerpoint) αλλά και πιστοποίησης γνώσεων, σε συνεργασία με τον φορέα πιστοποίησης i-skills, την  αναγνωρίζει ο ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο.


Το σεμινάριο παρέχει:
Πρακτική εξάσκηση με 1 H/Y ανά μαθητή
Ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή
Καταξιωμένους εισηγητές με μεγάλη εμπειρία
40 ώρες εξάσκησης σε αίθουσα υπολογιστών
Δυνατότητα κατ΄ ιδίαν εξάσκησης και επιπλέον χρήσης των υπολογιστών
Χαμηλά δίδακτρα εξέτασης που περιλαμβάνονται στην τιμή
Αναγνωρισμένη πιστοποίηση από τον ΑΣΕΠ, το Ελληνικό Δημόσιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση
Εγγυημένη επιτυχία που αγγίζει το 100%
Ένα βασικό εφόδιο για την αγορά εργασίας

Ενότητες Σεμιναρίου:
Χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή περιβάλλον windows
Χρήση internet και outlook
Word
Excel
PowerPoint
Το κόστος του προγράμματος: είναι 185€  ανά συμμετοχή για το σεμινάριο και  65€  για τις εξετάσεις, τυχόν επανεξέτασηςκαι πιστοποίηση σε όλες τις ενότητες συνολικά.
Χρόνος Διεξαγωγής:  Το σεμινάριο θα διεξαχθεί από 14/11 έως 10/12 κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Σάββατο απογευματινές ώρες (17.00-22.00) και θα έχει συνολική διάρκεια 70 ώρες. 
Εισηγητές:
 Νικόλαος  Κούνουπας, σπούδασε Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πολυμέσα στο ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ. Έχει μετεκπαιδευτεί σε θέματα εκπαιδευτικών τεχνολογιών σε σχέση με τα web 2.0 εργαλεία στην εκπαίδευση με πλήθος επιμορφώσεων. Εργάζεται ως εκπαιδευτής ενήλικων στο θεματικό άξονα της πληροφορικής και ως καθηγητής Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευσης από το 2006. Έχει διατελέσει εισηγητής στους θεματικούς τομείς των Νέων τεχνολογιών στην Εκπαίδευση και των Web 2.0 εργαλείων σε φορείς εκπαίδευσης ενήλικων καθώς ως εισηγητής σε συνέδρια. Είναι εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Εκπαίδευση Ενήλικων του ΕΑΠ. Συνεργάζεται με το ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ σε θέματα σχεδιασμού προγραμμάτων για την Εκπαίδευση Ενήλικων.
Γιάννης Λιναρδάκης, Απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης εργαζόμενος ως προγραμματιστής έχει αναπτύξει αρκετά project και software, επίσης έχει ασχοληθεί με το e-promotion  και αυτή τη στιγμή εργάζεται ως τεχνικός υπεύθυνος στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.
Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302735 & 302730, info@katartisi.gr από 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΟΛΙΓΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Post Top Ad

.............