Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕ ΣΦΟΥΓΓΑΤΟ ΜΕ ΣΥΓΛΙΝΑ


    ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

    200 γρ. σίγλινα,
    2-4 αυγά,
    αλάτι,
    πιπέρι

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Tηγανίζουμε, ελαφρώς, τα σίγλινα χωρίς την προσθήκη ελαιολάδου και προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα.
    Αλατοπιπερώνουμε, γυρίζουμε το σφουγγάτο και από τις δύο πλευρές και καλή μας όρεξη.

    ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
    Όταν τηγανίζουμε τα σίγλινα δεν προσθέτουμε λάδι, για το λόγο του ότι στο μεγαλύτερο μέρος τους αποτελούνται από γλίνα (ζωικό λίπος). Δε βάζουμε μεγάλη ποσότητα γλίνας στο τηγάνι για να μη γίνει βαρύ το φαγητό.




    ΠΗΓΗ: http://www.destinationcrete.gr/

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Άνεμος που μας πήγαινε Θεσσαλονίκη - Οι κρητικοί κομπάρσοι της ταινίας Ν.Καζαντζάκης - Τα Κάντια και Ρέθυμνο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης - Ο ( Καπετάνιος ) Γιώργος Βαρδινογιάννης - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Oι Βρύσες του Δήμου Αποκορώνου - Το Μοναστηράκι του δήμου Ιεράπετρας - Το ιστορικό χωριό Μέλαμπες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............