Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΑΛΛΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ : IPTV & άλλες τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία και στα μικρά καταλύματα
Το Επιμελητήριο Ηρακλείου & η Ένωση Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν. Ηρακλείου
"Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ" σας προσκαλούν στην εκδήλωση:


IPTV & άλλες τεχνολογικές εφαρμογές στα ξενοδοχεία και στα μικρά καταλύματα
Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016
Επιμελητήριο Ηρακλείου, αίθουσα Καστελλάκη 
Ώρα 18:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πρόγραμμα εκδήλωσης
18:00 Χαιρετισμός, Μανώλης Αλιφιεράκης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηρακλείου.
18:15 Χαιρετισμός, Γιώργος Χριστοδουλάκης, Πρόεδρος Ένωσης Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Διαμερισμάτων και Δωματίων Ν.Ηρακλείου "Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ".
18:30 Εφαρμογή «Destination Crete Hotels» και Mobile applications Γιάννης Χαραλαμπάκης εκπρόσωπος εταιρείας NovelTech.
18:45 Γέφυρα επικοινωνίας PMS, επικοινωνία reception (προγράμματος Fidelio) με IPTV, Θανάσης Κυριακόπουλος, εκπρόσωπος εταιρείας IKUSI Hellas.
19:00 Νέες τεχνολογίες Samsung, επικοινωνία IPTN μέσω ομοαξονικού καλωδίου και Wi-Fi στο χώρο του δωματίου, Αντώνης Τσουνάκος, εκπρόσωπος εταιρείας Samsung.
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ
Τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί ιδιαιτέρως ηλεκτρονικές εφαρμογές που απευθύνονται σε χώρους φιλοξενίας – μια ανάπτυξη που έχει βοηθήσει στη βελτίωση της σχέσης του ξενοδοχείου με τους πελάτες του, τη δημιουργία πρόσθετων εσόδων για την επιχείρηση με την παροχή φιλικών υπηρεσιών προς τους επισκέπτες, ώστε να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους.
Η τεχνολογία IPTV έχει συντελέσει τα μέγιστα σ’ αυτή την ανάπτυξη, αφού, για παράδειγμα, έχει μετατρέψει την τηλεόραση από μια απλή συσκευή παθητικής τηλεθέασης σε μια πολυδύναμη διαδραστική συσκευή, η οποία προσφέρει δεκάδες σύγχρονες υπηρεσίες στους φιλοξενούμενους μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης.
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 2/11/2016 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, στην οδό Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο, από 18.00 έως 20.00 και θα είναι μια πραγματικά ενημερωτική ημερίδα για τις νέες τεχνολογίες οι οποίες στη σημερινή εποχή ενδιαφέρουν έντονα το Hospitality market.
Θ’ αναλυθούν θέματα, όπως:
- πως ένα ξενοδοχείο αναβαθμίζει το σύστημα του σε IPTV και προσθέτει νέες υπηρεσίες,
- πως ένα μικρό κατάλυμα μπορεί να αξιοποιήσει καινοτόμες λύσεις Mobile applications,
- πως ξενοδοχεία και καταλύματα μπορούν να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες τους, να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, και να αποκτήσουν νέες πηγές εσόδων μέσω σύγχρονων τεχνολογιών.
Να σημειωθεί ότι οι νέες αυτές τεχνολογίες έχουν επίσης υψηλή μοριοδότηση στην επαναξιολόγηση των αστέρων των ξενοδοχείων που θα ολοκληρωθεί το 2017, αλλά και σε όλες τις αξιολογήσεις των αιτημάτων για προγράμματα ΕΣΠΑ κλπ.
Θα είναι χαρά μας να συμμετάσχετε στην εκδήλωση, να συζητήσουμε σχετικά με τις νέες τεχνολογίες που είναι σημαντικές για τον ξενοδοχειακό κλάδο και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.


ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Μνημεία πεσόντων ηρώων και προτομές - Η Σητεία του 13ου αιώνα έως σήμερα - Η τέχνη του Κοπανελιού ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Εκδρομή στην Ψαρή Φοράδα - Το ιστορικό χωριό Ανώγεια - Το ιστορικό χωριό Κρουσώνας ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............