Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων συνδιοργανώνει με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ Έκθεση Φωτογραφίας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα έμφυλης βίας.
Η έκθεση περιλαμβάνει πορτραίτα γυναικών από την πόλη των Χανίων, αναγνωρισμένων για τις επαγγελματικές και κοινωνικές τους δραστηριότητες, εκπροσωπώντας ένα μεγάλο φάσμα ρόλων και ιδιοτήτων, οι οποίες φωτογραφήθηκαν με σκοπό να γίνει κατανοητό σε όλους ότι η έμφυλη βία είναι φαινόμενο δια-ταξικό και δια-φυλετικό και πλήττει βάναυσα τα θεμελιώδη δικαιώματα των γυναικών και κοριτσιών που την υφίστανται.
Η Έκθεση θα είναι ανοικτή στο κοινό στην Πύλη Σαμπιονάρα από την Παρασκευή 25 έως και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου (ώρες λειτουργίας 10.00-13.00 και 18.00-22.00) και σας καλούμε όλους στα επίσημα εγκαίνια το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 18.00.


Ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών λειτουργεί από το 2014 και αποτελεί Κοινωνική Δομή υπό τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Χανίων και το αρμόδιο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας. Λειτουργεί καθημερινά όλο το 24ωρο, καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Παρέχει τη δυνατότητα για φιλοξενία (διαμονή, διατροφή, ψυχοκοινωνική στήριξη ) και διαμεσολάβηση για την πρόσβαση σε υπηρεσίες που συνδέονται με την απασχόληση, την εκπαίδευση, και τη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας : 2821341690, – 691 , -692 και η 24η γραμμή SOS 15900.

χανιωτικα νεα

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηράκλειο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............