Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΤΕΚΙΛΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Την πρώτη της παρουσία στις ξένες αγορές επιχειρεί η «Οπούντια», το οινοπνευματώδες ποτό που παράγει ο παγκρήτιος Συνεταιρισμός Βιοκαλλιεργητών Αλόης, Φραγκόσυκου και Αρωματικών Φυτών η «Μινωική Γή», το οποίο προέρχεται από απόσταξη φραγκόσυκων.
Η Opuntia Spirit, όπως έχει ονομασθεί, θα παρουσιασθεί στη διεθνή έκθεση ποτών και τροφίμων «Food & Life»του Μονάχου, που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα Τρίτη 23 έως τις 27 Νοεμβρίου.


Με ανανεωμένη και πιο ελκυστική ετικέτα - συσκευασία, η Opuntia φιλοδοξεί να κατακτήσει το Γερμανικό κοινό που αναζητά ποιοτικά, αλλά και φυσικά προϊόντα.
Η Opuntia θα βρίσκεται στο περίπτερο της Κρητικής Εταιρείας οινοπνευματωδών «Cretan Spirits», του Ν. Αγγελάκη, η οποία έχει και την ευθύνη εμφιάλωσης του προϊόντος.
Να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συνεταιρισμός «Μινωική Γή», μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία (της ποντοπόρου ναυτιλίας) αναγνωρίζοντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του νέου Κρητικού οινοπνευματώδους ποτού και επιβραβεύοντας έτσι και τις προσπάθειες του συνεταιρισμού και στα άλλα προιόντα, προέβη στην αγορά μεγάλης ποσότητας Opuntia, αλλά και μαρμελάδας φραγκόσυκου προκειμένου να τα στείλει ως δώρα σε συνεργάτες της σε ολόκληρο τον κόσμο.
Μια ενέργεια εξαιρετικά κολακευτική όχι μόνο για τον συνεταιρισμό και τα προϊόντα του, αλλά και για την Κρήτη γενικότερα, καθώς με τον τρόπο αυτό ενθαρρύνονται και άλλες εταιρείες και παραγωγοί του νησιού να προχωρήσουν σε καινοτόμα εγχειρήματα.

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το Άνεμος που μας πήγαινε Θεσσαλονίκη - Το πλοίο Αγία Γαλήνη - Τα δίδυμα πλοία Κάντια και Ρέθυμνο ............. ............. .............
ΠΡΟΣΩΠΑ Ο εφοπλιστής Γιάννης Αγγελικούσης - Ο ( Καπετάνιος ) Γιώργος Βαρδινογιάννης - Ο λυράρης Γιάννης Μπουντρονικόλας ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το Καλό χωριό του δήμου Χερσονήσου - Το Μοναστηράκι του δήμου Ιεράπετρας - Το ιστορικό χωριό Μέλαμπες ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Σας προτείνουμε να δείτε

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΑΚΗ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............