Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΞΕΤΥΛΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η Οργανωτική επιτροπή των ομάδων του Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού Ηρακλείου σας προσκαλεί την Κυριακή 11/12/2016 και ώρα 10:30 στην δεύτερη κατά σειρά ξενάγηση "Οι Μύθοι του Κάστρου" , με οδηγό την αρχαιολόγο Λιάνα Σταρίδα και με αντικείμενο εξέτασης την Αγία Τριάδα (Β μέρος). 

Το σημείο εκκίνησης θα είναι η Παλιά Λαχαναγορά (Παραλιακή). Η διάρκεια της ξενάγησης στα στενά γραφικά σοκάκια της Ξύλινης Τάμπιας είναι περίπου 2 ωρών με μικρή στάση για ξεκούραση και κέρασμα.Σε αυτή την ξενάγηση συλλέγονται τρόφιμα Μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου των Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων Α. & Μ. Καλοκαιρινού . 
Σε όλους όσους συμμετέχουν θα δοθεί φωτοτυπημένος χάρτης με τα σημεία που θα περάσουν καθώς και 2 γρίφοι από παλαιότερα Κυνήγια ώστε να ξαναθυμηθούν οι παλαιότεροι και να γνωρίσουν οι καινούργιοι .

Και μια παράκληση από τους διοργανωτές, σε όσους συμμετάσχουν: να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό στο περιβάλλον της ήδη καταπονημένης Αγίας Τριάδας τοποθετώντας τυχόν απορρίμματα στους κάδους ή στις ειδικές σακούλες που θα έχουν μαζί.
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηρακλείο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............