ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Γυναικών Ίριδα Δήμου Χερσονήσου διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά την ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση Αγάπης και Αλληλεγγύης, αφιερωμένη στα παιδιά, με τίτλο «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» που θα πραγματοποιηθεί φέτος την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (πρώην Αμερικανική Βάση Γουρνών) από τις 15.00-21.00 μ.μ.. 
Στην διοργάνωση αυτή καλούμε να συμμετέχουν:
1.      Πολιτιστικοί Σύλλογοι,
2.      Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων,
3.      Ιδιώτες και άλλοι φορείς.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδιά του Δήμου Χερσονήσου που πλήττονται από τη φτώχεια και στον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που έχει ως σκοπό να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε οικογένειες με παιδιά του Δήμου Χερσονήσου που πλήττονται από τη φτώχεια και στον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που έχει ως σκοπό να κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Η διοργάνωση της 11ης Δεκεμβρίου περιλαμβάνει:
·         Εορταστικές εκδηλώσεις με χορό, χορωδίες, μουσική, γυμναστικές επιδείξεις, θέατρο και
·         Χριστουγεννιάτικο παζάρι με την πώληση αντικειμένων χειροτεχνίας, παραδοσιακών γλυκισμάτων και άλλων αντικειμένων.
 Η Είσοδος στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση «Μια Αγκαλιά για τα Παιδιά» είναι ελεύθερη. 
 "Σας παρακαλούμε όπως συμμετέχετε και εσείς στην εκδήλωση (είτε στο παζάρι με την διάθεση διαφόρων αντικειμένων ή την παρασκευή χειροποίητων αντικειμένων ή γλυκισμάτων είτε στο πρόγραμμα των μουσικών και χορευτικών εκδηλώσεων, είτε ως εθελοντές στην εκδήλωση). Επικοινωνήστε μαζί μας στο mail: irida.women@gmail.com, στο τηλέφωνο του γραφείου 2813004581 (κάθε Δευτέρα από 6 έως 8 μμ), στο 6970620109 (Ρένια Δρόσου-Καμηλάκη: Πρόεδρος), στο 6979271283 (Σοφία Κλειδή:ταμίας), στο 6978182189 (Μαρία Μυτάρα:γραμματέας) ως την Πέμπτη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2016."             

              ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ     

Post Top Ad

.............