ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΙΦΟΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Σημαντική ευκαιρία για την προβολή του Ηρακλείου στην μακρινή Κίνα αλλά και να αντλήσει σημαντικά στοιχεία και καλές πρακτικές για την κοινωνική οργάνωση και άλλους τομείς έχει ο Δήμος, με τη συμμετοχή του στο δεύτερο φόρουμ για την αειφόρο ανάπτυξη των ιστορικών και πολιτιστικών πόλεων που τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO.Στο φόρουμ που διεξάγεται στο πλαίσιο του EXPO 2016 και πραγματοποιείται στην Ναντζίνγκ ,αρχική πρωτεύουσα της Δυναστείας Μίνγκ, το Δήμο Ηρακλείου εκπροσωπεί ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού κ. Gian Andrea Garancini.
Η εκδήλωση σκοπεύει στη δημιουργία νέων αστικών περιοχών ανεκτικότητας και αειφόρου ανάπτυξης με βασικό εργαλείο τη συνεργασία πόλεων που βρίσκονται σε όλες της Ηπείρους υπό την καθοδήγηση της UNESCO και της ΝΑΤJING DECLARATION και η οποία θα ξεκινήσει μετά από συμφωνία που θα υπογραφεί στο τέλος των εργασιών του φόρουμ.
Στη διεθνή συνάντηση μετέχουν Δήμαρχοι και Αντιδήμαρχοι από 23 χώρες και 35 πόλεις όπως το Παρίσι, Λος Άντζελες, Αγία Πετρούπολη,Φλωρεντία, Κατμαντού, Ντάλλας, Σαν Αντώνιο κ.α.
Κατά τη διάρκεια του φόρουμ ο κ. Garancini είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να ανταλλάξει δώρα με το Δήμαρχο της Ναντζίνγκ κ. Miao καθώς και με την Διευθύντρια της UNESCO κ. Jyoti Ηosagrahar.

Post Top Ad

.............