Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016

ΑΦΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΩΝΙΕΣ ΠΕΔΙΑΔΑΣ


Μία επίσκεψη τις προηγούμενες ημέρες στα χωριά της Λαγκάδας της επαρχίας Πεδιάδας στον Νομό Ηρακλείου με έφερε στην παιδική χαρά που βρίσκεται στο χωριό Γωνιές . Οικογενειακή εκδρομή με τα παιδιά και μια στάση για κούνιες και καφεδάκι ήταν ότι έπρεπε.Δυστυχώς όμως απογοητεύτηκα και στενοχωρήθηκα με την κατάσταση που είδα στην μοναδική παιδική χαρά της περιοχής.
Στην είσοδο του χωριού Γωνιές απο την ανατολική είσοδο υπάρχει ένας μεγάλος χώροε - γήπεδο μπάσκετ όπου στον διπλανό χώρο υπάρχει γκαζόν αφημένο στην τύχη του με μια παιδική χαρά αφημένη στ6ην ίδια τύχη.


Σπασμένες μπασκέτες που δεν επιτρέπουν να παίξεις μπάσκετ, τσουρλήθρες που λείπουν ή απο κακή συντήρηση ή απο πιθανόν  εμπόριο μετάλλων.
Σκουρισμένα ξύλα με κόπο και τριγμούς κρατούν τις κούνιες.
ξεβιδωμένες βίδες σφυρίζουν σε κάθε σπρώξιμο της κούνιας.
Κρίμα γιατί και παιδιά υπάρχουν στο χωριό αλλά και ο χώρος είναι όμορφος, προφυλαγμένος και μεγάλος για παιχνίδι των μικρών μας φίλων.
Δεν ξέρω ποιός ευθύνεται για αυτή την κατάσταση αλλά κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη και την πρωτοβουλία να διορθώσει - σουλουπώσει την παιδική χαρά.

Οι Γωνιές ανήκουν στον Δήμο Χερσονήσου, οι υπεύθυνοι αντιδήμαρχοι ή τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου άς πράξουν τα δέοντα λαμβάνοντας υπόψη πρώτα απ όλα την ασφάλεια των παιδιών και κατά δεύτερον την διασκέδαση τους
ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ............. ............. .............
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Το κορίτσι που το έλεγαν Ελιά - Η Χριστίνα του Ωνάση στο Ηράκλειο - Ο λόφος Καστρί ............. ............. .............
ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Το χωριό Αμπελούζος - Το Παλαίκαστρο του δήμου Σητείας - Στέκι για καφεδάκι στο Καλάμι ............. ............. .............

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

4 μουσικοί στο γλέντι του 15 Άυγουστου 2018 ............. Στο Παρασπόρι του δήμου Σητείας

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ

.........

ΤΟ ΝΕΟ SITE ΣΗΤΕΙΑΚΑ ΝΕΑ

.............