4η ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΣΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

4η ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΣΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Για 4 η συνεχόμενη χρονιά ο πολιτιστικός σύλλογος Κρουσώνα διοργανώνει την 4η γιορτή μήλου του κρουσσανιώτικου Λιβαδιού.
Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο κρουσαννιώτικο Λιβάδι στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας στις 11 το πρωί. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος νοικοκυρές του Κρουσώνα ετοιμάζουν υπέροχα γλυκά, οι γεωργοί φέρνουν μήλα καθώς και το ζαχαροπλαστείο «Πρωτότυπο» ετοιμάζει μια τεράστια μηλόπιτα(πάνω από 2.50 μέτρα) για να κεραστεί όλος ο κόσμος που θα επισκεφθεί το Λιβάδι.

Ντόπιοι κρουσσανιώτες καλλιτέχνες θα μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια τους. Στα πλαίσια της γιορτής θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός μαντινάδας με θέμα το κρουσανιώτικο μήλο καθώς και διάφορες δραστηριότητες όπως ιππασία με την βοήθεια του Αντώνη Μακατουνάκη «Η ΑΜΑΞΑ», τοξοβολία, περίπατος με το γαϊδουράκι Ασπασία με την βοήθεια της ταβέρνας «ΑΡΟΔΑΜΟΣ» κ.α. δωρεάν για όλο τον κόσμο.
Για ακόμη μία χρονιά ο Γιώργος Βιτώρος θα αναλάβει την παρουσίαση της γιορτής και τον διαγωνισμό μαντινάδας. Μία μέρα πριν τη γιορτή, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί το 2ο κυνήγι κρυμμένου μήλου στην πλατεία της Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα, όπου ομάδες όλων των ηλικιών μπορούν να συμμετέχουν…

4η ΓΙΟΡΤΗ ΜΗΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΡΟΥΣΩΝΑ ΣΤΙΣ 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Post Top Ad

.............