ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΟΧΩΡΑ ART WEEK - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΟΧΩΡΑ ART WEEK

 Σαράντα καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο λαμβάνουν μέρος εκθέτοντας τα έργα τους μέχρι τις 18 Σεπτέμβρη, στην αίθουσα του Δήμου και σε 24 Art points στην Παλαιόχωρα (μπαρ, καφετέριες, ταβέρνες, ξενοδοχεία και παραλίες). Στην έναρξη θα πραγματοποιηθεί ένα opening party στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα του Δήμου Παλαιοχώρας.

Το Παλαιόχωρα “ART WEEK” ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια και διήρκεσε μία εβδομάδα, απ’ όπου προήλθε και το όνομα της εκδήλωσης. Ωστόσο, στο τέλος της εβδομάδας αυτής κάποιοι άνθρωποι ζήτησαν να παραταθεί ο χρόνος για να προλάβουν να θαυμάσουν όλους τους πίνακες, τις φωτογραφίες και τα αγάλματα. Πλέον, το Παλαιόχωρα “Art Week” διαρκεί 16 ημέρες και φιλοξενεί ακόμη περισσότερες εκδηλώσεις, η πιο σημαντική από τις οποίες είναι η “Υποβρύχια έκθεση” στην παραλία “Μέθεξις”. Αυτή είναι η δεύτερη χρονία που οι επισκέπτες μπορούν να καταδυθούν και να δουν την έκθεση. Φέτος 14 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια σειρά από φωτογραφίες, αγάλματα κ.ά. Το “Art Week” προσφέρει ένα πρόγραμμα που αποτελείται από υποβρύχια μουσική, καλλιτεχνικά για παιδιά, καλλιτέχνες επί το έργο και περιήγηση στα έργα με τη συνοδεία κάποιου καλλιτέχνη. Επίσης θα πραγματοποιηθούν: Art week Party (7.9), Μαραθώνιος χορού (10.9), δημιουργικό σεμινάριο χορού (11.9). Και γι’ αυτούς που επιθυμούν κάτι πιο εύκολο μπορούν να παρακολουθήσουν το “BUTHOH DANCE” (17.9). Για ακόμη μια χρονιά θα πραγματοποιηθεί λοταρία.
Οποιος επιθυμεί μπορεί να προμηθευτεί ένα εισιτήριο ούτως ώστε να έχει τη δυνατότητα να κερδίσει ένα από τα έργα των καλλιτεχνών. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο πάρτι κλεισίματος στις 18 του Σεπτέμβρη. Το Παλαιόχωρα “ART WEEK” είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που οργανώνεται από κάποιους καλλιτέχνες και χρηματοδοτείται από χρήματα των ίδιων των καλλιτεχνών και τη στήριξη των τοπικών χορηγών. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.paleochora-art-week.com ή στο Facebook.

Post Top Ad

.............