ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου (ΛΕ.Μ.Α.Ν) αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τις παρακάτω επωνυμίες, οι οποίοι βοήθησαν με διαφόρους τρόπους στην διοργάνωση της 19ης Παγκρήτιας Συνάντησης Μοτοσικλετιστών:
Τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης:
Πολιτιστικό & Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Αγίου Νικολάου (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν) και ιδιαιτέρως τον πρόεδρό του Χάρη Αλεξάκη.
Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου και προσωπικά την Κα Πετράκη Πελαγία – Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου
Τους «Μεγάλους Χορηγούς» της 19ης Π.Σ.Μ: ΜΟΤΟ ΒΑΒΙS – Εμπόριο μοτοσικλετών/ανταλλακτικά/service (Άγιος Νικόλαος), SIGANOS S.A – Wines & Spirits (Άγιος Νικόλαος-Ηράκλειο-Αθήνα), HK A.E.B.E – Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων & Μοτοσικλετών (Ηράκλειο), ΤΟΜΑS TATOOS – Εργαστήριο δερματοστιξίας (Άγιος Νικόλαος)
Τους χορηγούς: ΜΟΤΟ – ΜΟΤΟ – Αξεσουάρ μοτοσικλέτας (Ηράκλειο), SUPER MARKET ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ – (σε όλη την Κρήτη), ΖΑΡΟΣ – Εμφιαλωμένο νερό (Ηράκλειο), GOLD PHOENIX – Εργαστήριο δερματοστιξίας (Ιεράπετρα), ΔΙΑΛΥΝΑΣ – Είδη υγιεινής (Νεάπολη), ΑΛΤΣΙΑΔΗΣ Δ.&Η. Ε.Π.Ε – Εμπορικές και τουριστικές επιχειρήσεις, ΟΡΦΑΝΑΚΗΣ Ν&Γ – Service-moto, MAINAS PET SHOP – Κατοικίδια,
YIANNI’S BAR, ΒΟΤΣΑΛΟ ΚΑΦΕ, AL DENTE – Εστιατόριο, PUERTO – Βar & dancing club, ΑΡΟΔΟ – Βar/καφέ, ΤΟ ΦΙΛΕΜΑ – Καφέ/Γρήγορο φαγητό, ΓΕΡΟΝΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – Λογιστικό γραφείο, ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ &ΥΙΟΙ – Ελαστικά αυτοκινήτων & μοτ/των/ ανταλλακτικά, ΜΠΡΙΚΙ – Καφέ, Α4 – Αρχιτεκτονικό γραφείο, ΤΟUTOY – Καφέ/Bar, ΒASILICO – Εστιατόριο, Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΡΗΓΑ – Εστιατόριο, ΚΑΡΝΑΓΙΟ –μεζεδοπωλείο, ΜΑΣΤΟΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ – Σχολή οδηγών, ΜΙΝΟS – Apparel/ shoes/accessories, ΝΟΣΤΟΣ – Κρουαζιέρες, ΠΑΤΡΙΚΟ – Εστιατόριο, ΠΕΡΙΠΟΥ – Πολυχώρος, SKYBALOS – Ποδήλατα/bike accessories, IL CAFÉ – Καφέ/γρήγορο φαγητό, ΠΙΑΤΟ – Εστιατόριο, WIND ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – Είδη κινητής τηλεφωνίας, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΦΑΙΤΑΚΗΣ – Κρεοπωλείο, ΜΑΝΟLIS RENT A BIKE – Ενοικιάσεις μοτοσικλετών (Όλα τα παραπάνω στον Άγιο Νικόλαο).
Την ΑΝΕΚ-SUPER FAST FERRIES για την έκπτωση στα εισιτήρια των φίλων μοτοσικλετιστών που ήρθαν από την ηπειρωτική Ελλάδα.
Τους χορηγούς επικοινωνίας: ΜΟΤΟ – Περιοδικό μοτοσικλέτας (Αθήνα), ΒΙΚΕ ΙΤ – Περιοδικό μοτοσικλέτας (Αθήνα), CRETE PLUS.GR – Ενημερωτικό site (Ηράκλειο), BEST RADIO 94.7 FM – Ραδιοφωνικός Σταθμός (Ηράκλειο), ΦΩΝΗ ΕΝ – Ενημερωτικό site (Άγιος Νικόλαος), ΛΑΤΩ 103.3 FM – Ραδιοφωνικός σταθμός (Άγιος Νικόλαος), ΑΝΑΤΟΛΗ – Καθημερινή εφημερίδα (Άγιος Νικόλαος), CNA NEWS – Ενημερωτικό site (Άγιος Νικόλαος)
Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία Αγίου Νικολάου (Δ.Α.Ε.Α.Ν) και τον πρόεδρό της Μιχάλη Φαρσάρη καθώς επίσης και την εταιρία ΚΙΜZU Ι.Κ.Ε (ενοικιαστής και διαχειριστής τμήματος της πρώην πλαζ του ΕΟΤ) για την παραχώρηση του χώρου. Τον Μιχάλη Γαρεφαλάκη για όλα! Ασχολήθηκε με την 19η Π.Σ.Μ., σαν να είναι όχι απλό μέλος, αλλά ο πρόεδρος της ΛΕ.Μ.Α.Ν!
Τον Γιώργο Χαρούλη εργαζόμενο στην Δ.Α.Ε.Α.Ν, επειδή έκανε το καθήκον του επί 10!
Την Ελληνική Αστυνομία.
Τους «Εθελοντές Σαμαρείτες – παράρτημα Αγίου Νικολάου» για την παρουσία τους και τις δύο μέρες και ειδικά τον Νίκο Πολυχρονάκη για το μίνι σεμινάριο πρώτων βοηθειών, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων μας.
Τους μουσικούς που μας κράτησαν συντροφιά, την Παρασκευή οι «Deja Blue Trio» και το Σάββατο οι «Alone Together».
Τον Μανώλη Συσκάκη και τον Γιώργη Παπαχατζάκη για τον ήχο.
Τον Λευτέρη Αγαθαγγελίδη (Πόντιο) και την Κασσιανή Κουσίδου οι οποίοι ήρθαν από την Θεσσαλονίκη με δικά τους έξοδα, οργάνωσαν και διεκπεραίωσαν τα «μοτο-παιγνίδια» μόνοι τους αλλά και συνολικά για την προσφορά τους σε όλες –σχεδόν- τις «παγκρήτιες».
Τον Γιάννη Πάγκαλο (ΗΧΟΣ & ΦΩΣ) για την εξέδρα, τα φώτα και που βρίσκεται γενικά «τριγύρω» για όσους τον χρειαστούν.
Τον Κωστή Πάγκαλο (Ζωοτροφές), τον Βασίλη Μότσο (ψιλικατζίδικο),τον Γιώργο Μαυροφόρο και την VIVA COLOURS για το μπαρ και την εκτύπωση των αναμνηστικών διπλωμάτων αντίστοιχα, τον Νίκο Βλαχάκη για την μακέτα τους.
Τον Μιχάλη Καμπανό (Τσιμπίνη) για επιμέλεια και την λειτουργία της ψησταριάς, τον Ευγένιο Duca για την φύλαξη του χώρου και για όλα τα υπόλοιπα.
Την «idea plus – interactive studio» και τον Αντώνη Φούσκη στη Νεάπολη για την υπομονή και την έμπνευση.
Τον Γιάννη Κεντριανάκη και το «Φίλεμα» για την προσφορά του βραβείου στον νικητή των καλλιστείων μοτοσικλέτας.
Τα «Παγάκια Λασιθίου» για τον πάγο.
Ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους του Αγίου Νικολάου και ειδικά της περιοχής της πλαζ του ΕΟΤ και του «Γαργαδόρου» για την υπομονή και την κατανόηση.
Όλες τις λέσχες και τις μοτοπαρέες της Κρήτης αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας και της Κύπρου που έδωσαν το «παρών».
Η 19η Π.Σ.Μ είναι πλέον κομμάτι της μοτοσικλετίστικης ιστορίας του Αγίου Νικολάου (η οποία ως οργανωμένος χώρος υφίσταται από το 1984, έτος ίδρυσης της ΛΕ.Μ.Α.Ν) της Κρήτης και της χώρας.
Του χρόνου η επετειακή 20η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών θα πραγματοποιηθεί με συνδιοργάνωση όλων των λεσχών του νησιού –όπως αποφασίστηκε στην καθιερωμένη συζήτηση των αντιπροσώπων– σε κάποιο άλλο μέρος. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει ο νομός Χανίων και ειδικότερα η περιοχή του Κισσάμου.
Ελπίζουμε να σμίξουμε όλοι μαζί εκεί, να μην λείπει κανένας και να περάσουμε ακόμα πιο όμορφα από φέτος.
Σας ευχαριστούμε όλους όσους μπήκατε στον κόπο (μάλλον χαρά είναι να οδηγάς το «μηχανάκι» σου) και στα έξοδα, για να μας τιμήσετε, εμάς και τον τόπο μας με την παρουσία σας.
Κι όπως έλεγε και το μότο στο μπλουζάκι μας: «ΚΡΑΝΟΣ = ΖΩΗ»
Καλή αντάμωση και πάντα όρθιοι!
ΛΕΣΧΗ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΩΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Post Top Ad

.............