Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Ο.Λ.Η ΚΑΙ ΤΟΥ PΟSEIDON 2 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Με τον πρόεδρο του ΟΛΗ για το Poseidon 2 συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Β. Λαμπρινός

Με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Απόλλωνα Φιλιππή συναντήθηκε σήμερα στη Λότζια ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Poseidon 2, στο οποίο συμμετέχει και το Λιμάνι του Ηρακλείου με μόνο στόχο τη διερεύνηση δυνατότητας χωροθέτησης εγκατάστασης υγροποιημένου φυσικού αερίου για τον εφοδιασμό πλοίων ακτοπλοΐας και κρουαζιέρας. Στο πρόγραμμα αυτό συμμετέχουν 3 κράτη και 6 λιμάνια, πρόκειται για τη Βενετία (Ιταλία), την Ηγουμενίτσα, την Πάτρα, τον Πειραιά, το Ηράκλειο και τη Λεμεσό (Κύπρο).
Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος που «βλέπει» στο μέλλον όχι μόνο πιο οικονομική αλλά και πιο φιλική προς το περιβάλλον τη θαλάσσια μετακίνηση, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου προχώρησε στη διοργάνωση τριήμερων εκδηλώσεων, οι οποίες και ολοκληρώνονται σήμερα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Στις εκδηλώσεις αυτές συμμετέχουν εκπρόσωποι ΔΕΣΦΑ (Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου), ΔΕΠΑ (Δημόσια Επιχείρηση Αερίου), εκπρόσωποι των Loyd,s , και εκπρόσωποι τεχνικών και ναυτιλιακών εταιριών.
Στη σημερινή συνάντηση τον κ. Φιλιππή συνόδευαν ο εκπρόσωπος της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου κ. Γιώργος Πολυχρονίου και η εκπρόσωπος των Loyd,s κ. Αποστολοπούλου.
ΠΡΟΣΩΠΑ
Ήθελα να μούνα γιατρός ώσαν το Γιαμαλάκη
Ακροστιχίδα του Οκτώβρη - του Κωστή Λαγουδιανάκη
Ο τυροκόμος Παύλος Παλιεράκης και το κατάστημα Έγγαλο στην Αθήνα απο το 1968
ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ και ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Νέα δεδομένα στην αφαίρεση του καταρράκτη - του Βασιλείου Κοζομπόλη
Οι μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς - του Δημητρίου Γιάλβαλη
Καρκίνος του πρωκτού - τα πρώτα συμπτώματα

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ