ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΩΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΕΩΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο Σύλλογος Βιβλιοχαρτοπωλών Ν. Ηρακλείου διοργανώνει και φέτος την ετήσια καλοκαιρινή του έκθεση. Στην διοργάνωση συμμετέχει το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, ενώ συνδράμουν οι εκδόσεις Gutenberg, Διόπτρα, Κλειδάριθμος, Μεταίχμιο και Πατάκης. Στην έκθεση θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις.
Το μήνυμα που στέλνουν οι βιβλιοπώλες είναι πως η αγάπη για τον πολιτισμό είναι συνυφασμένη με την αγάπη για το βιβλίο και την ανάγνωση. "Οι φίλοι του βιβλίου θα μας βρουν και φέτος στο γνωστό πόστο μας για να τα πούμε, να ξεφυλλίσουν τα βιβλία, να τους ενημερώσουμε για τις νέες εκδόσεις. Παρά τις τεράστιες δυσκολίες που δημιουργεί η κρίση και η δυσπραγία σε οικογένειες και επιχειρήσεις, εμείς δίνουμε τη μάχη μας για την υπεράσπιση της φιλαναγνωσίας και την διάδοση της         γνώσης", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.        


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Η Έκθεση θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016 και θα λειτουργεί καθημερινά (και τις Κυριακές) από τις 6.00 το απόγευμα έως τις 11.00 το βράδυ. 

Τετάρτη 20 Ιουλίου Ώρα 19.30. Το θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ παρουσιάζει τη δραματοποίηση του βιβλίου “Ο αλυσοδεμένος ελέφαντας” του Χόρχε Μπουκάι. Με δυο ηθοποιούς, τέσσερις κούκλες και μια κιθάρα. Παίζουν ο Αντώνης Διαμαντής και η Ειρήνη Κουτσάκη. 

Παρασκευή 22 Ιουλίου Ώρα 19.30. Το θέατρο ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ παρουσιάζει τη δραματοποίηση του βιβλίου “Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ' ένα γλάρο να πετά” του Λουίς Σεπούλβεδα. Στην αφήγηση του παραμυθιού η Ειρήνη Κουτσάκη. Μουσική παίζει ο Αντώνης Διαμαντής.

Κυριακή 24 Ιουλίου Ώρα 18.30. Αγώνες επίδειξης σκακιού από τον Σκακιστικό Σύλλογο ΟΦΗ με την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Πρεδεστάκη.    


            
Ο Σύλλογος σε συνεργασία με το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Δομήνικος Θεοτοκόπουλος και την εθελοντική ομάδα Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι. θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια της έκθεσης την κοινή τους δράση “Σχολικά καλάθια αλληλεγγύης – Κανένα παιδί χωρίς σχολικά είδη”.
Καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για να ενισχυθεί το έργο της εθελοντικής ομάδας Give.
Η ομάδα Διαβάζω για τους άλλους θα βρίσκεται στο χώρο της έκθεσης και θα ενημερώνει για τη δράση της.


ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΠΟ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΩΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Post Top Ad

.............