ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΥΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΥΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ

Από αύριο στον Άγιο Σύλλα το Διήμερο Φεστιβάλ Προβολής και Προώθησης Τοπικών Προϊόντων «Εκτός Πόλης»

Συνεχίζεται, το Διήμερο Φεστιβάλ Προβολής και Προώθησης Τοπικών Προϊόντων «Εκτός Πόλης» που διοργανώνει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ηρακλείου.
Πρώτος σταθμός στη φετινή προσπάθεια ήταν η Τοπική Κοινότητα των Δαφνών ενώ οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο (23-24 Ιουλίου) στην Τοπική Κοινότητα του Αγίου Σύλλα.


Και αυτό το διήμερο πλαισιώνεται με πολιτιστικές εκδηλώσεις ενώ παράλληλα θα λειτουργεί υπαίθρια αγορά αγροτικών κρητικών προϊόντων και χειροτεχνιών. Έτσι οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν αρτοσκευάσματα, χειροποίητες κατασκευές από χαρτί, κεντήματα, ρακί, χειροποίητα κοσμήματα, ξύλινες κατασκευές, βιολογικό σαπούνι, μέλι και παράγωγα μελιού, ντεκουπάζ, οικολογικά απορρυπαντικά, πήλινες κατασκευές, λικέρ, βότανα, γαλακτοκομικά προϊόντα από γάλα γαϊδούρας και άλλα…
Το 3ο Διήμερο «Εκτός Πόλης» θα πραγματοποιηθεί στις Κάτω Ασίτες στις 30-31 Ιουλίου.
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η ΔΗΕΚΗ με συνδιοργανωτές τις Τοπικές Κοινότητες και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Δαφνών, τους Αγίου Σύλλα και των Κάτω Ασιτών.
Το Διήμερο Φεστιβάλ Προβολής και Προώθησης Τοπικών Προϊόντων «Εκτός Πόλης» πέρυσι πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις Δημοτικές Ενότητες Γοργολαΐνη, Παλιανής και Τεμένους.
Φέτος και κατά τη διάρκεια των Διήμερων Φεστιβάλ, λεωφορείο του Δήμου Ηρακλείου θα αναχωρεί στις 17:30 μπροστά από το άγαλμα του Βενιζέλου (ΠλατείαΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΥΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΝΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΗΣ 

Post Top Ad

.............