Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ

Ο Σύλλογος «Η Κρήτη Δίνει Ζωή» διοργανώνει ανοιχτό κρητικό γλέντι στην Πλατεία «Τζαμί» σήμερα Κυριακή 10 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ.
«Με τα συγκροτήματα του Αχιλλέα Δραμουντάνη και των αδελφών Στεφανάκη θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μία μεγάλη παρέα με τα παιδιά που φιλοξενούνται στην πόλη μας απ’ την Λευκορωσία και την Κρήτη», αναφέρει ο Σύλλογος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
– Παράλληλα ο Σύλλογος καλεί τους πολίτες να προσφέρουν σε πάγκο του τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα διατεθούν τόσο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, όσο και στην εκστρατεία μας, «Δώσε φτερά στα παιδιά», που βοηθάει οικογένειες της πόλης, που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί πολύ για την ευγενική προσφορά: το συγκρότημα Αχιλλέας Δραμουντάνης, Μανώλης Αλεγκάκης, Χάρης Ζαχαριουδάκης, Χρύσανθος Μακράκης, Γιώργος Ανατολιωτάκης, Γιάννης Τρευλάκης και το συγκρότημα των παιδιών της πόλης μας Γιάννης Στεφανάκης, Μιχάλης Στεφανάκης, Αντώνης Στεφανάκης, Νίκος Μαριδάκης.
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
Οι παλιοί νερόμυλοι στην περιοχή Λιναρές του χωριού Μυρσίνη
Ο Σάντολος του κοπελιού
Ο μεσημεριανός καλοκαιρινός ύπνος
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους κινηματογράφους της πόλης του Ηρακλείου
Ο ιερός ναός του Αγίου Πνεύματος στο εγκαταλελημένο χωριό Αξέντι
Οι τοίχοι έχουν την δική τους ιστορία

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΕΝΝΑΡΑΚΗΣ