ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ELLINAIR ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ν ΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΝΕΟΣ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ELLINAIR ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Ν ΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Σε προορισμό στρατηγικής σημασίας αναδεικνύεται το Ηράκλειο για την Ellinair, η οποία ενισχύει τη δυναμική του κρητικού τουριστικού προϊόντος με τη διενέργεια απευθείας πτήσεων από τον Κρατικού Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» προς την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Σαντορίνη, καθώς και προς 10 πόλεις του εξωτερικού, τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη, το Βελιγράδι, το Βερολίνο, το Μόναχο, το Βουκουρέστι, τη Βαρσοβία, το Kατοβίτσε, το Κίεβο και το Λβιβ.

Η αεροπορική εταιρεία του Ομίλου Μουζενίδη αναβάθμισε το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών της στο Ηράκλειο, με τη δημιουργία του νέου της CIP Lounge, που ξεκίνησε επίσημα τη λειτουργία του την Παρασκευή, 3 Ιουνίου. Σύγχρονη αισθητική, υψηλή λειτουργικότητα και άνεση χαρακτηρίζουν τις δύο νέες αίθουσες με συνολικό εμβαδόν 120 τμ, οι οποίες βρίσκονται στον 1ο όροφο του αεροδρομίου και μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 60 άτομα ταυτόχρονα, μετατρέποντας την παραμονή των επιβατών στο αεροδρόμιο σε μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

Reception desk στην υποδοχή, πληροφορίες πτήσεων, χώροι εργασίας με ελεύθερη προσβασιμότητα στο internet, δορυφορική τηλεόραση, ελληνικές και ξένες εφημερίδες και περιοδικά, ποικιλία από κρύα γεύματα, σνακ και σάντουιτς, καθώς και παροχή ροφημάτων, αναψυκτικών, χυμών, ποικιλία κρασιών και αλκοολούχων ποτών, είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο CIP Lounge της Ellinair. Εκτός από τη δυνατότητα παραμονής στο ευχάριστο περιβάλλον του Lounge, ο επιβάτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες, όπως αυτή του Fast Track, που περιλαμβάνει βοήθεια στο check in και μεταφορά στους χώρους εντός του αεροδρομίου με ειδικό λεωφορείο.
Την τελετή εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Χάρης Μαμουλάκης, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, ο Αερολιμενάρχης Ηρακλείου κ. Γιώργος Πλιάκας, ο Πρόεδρος Ξενοδόχων Ρεθύμνου κ. Μανώλης Τσακαλάκης, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και φορέων, καθώς και του τουριστικού κλάδου.
Η παρουσία του Πρόεδρου του Ομίλου κ. Μπόρις Μουζενίδη στην εκδήλωση για το νέου CIP Lounge της Ellinair στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου, υπογραμμίζει τη βαρύτητα που έχει η Κρήτη στον στρατηγικό σχεδιασμό του Mouzenidis Group και σηματοδοτεί την προτεραιότητα του Ηρακλείου στην υλοποίηση αναπτυξιακών δράσεων του Ομίλου. Επίσης, στην τελετή παραβρέθηκαν ο Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair κ. Σταύρος Δαλιάκας, ο Διευθυντής του Mouzenidis Travel στην Κρήτη κ. Παντελής Ποζίδης, η Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας του Ομίλου κ. Τερέζα Κόνσολα και πλήθος στελεχών. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Δαλιάκας «Στόχος της Ellinair είναι να αυξάνει τα δρομολόγιά της και να εμπλουτίζει τον πτητικό της χάρτη, με το Ηράκλειο να αποτελεί κομβικό προορισμό». Ο κ. Ποζίδης δήλωσε «Στο Mouzenidis Travel εργαζόμαστε συστηματικά για την ανάδειξη της Κρήτης, ενός εξαιρετικού και σύνθετου τουριστικού προορισμού, θέτοντας ως κύριο στόχο μας τη μεγιστοποίηση της προσέλκυσης τουριστών από όλες τις χώρες του εξωτερικού που δραστηριοποιούμαστε. Τα θετικά αποτελέσματα μας ενθαρρύνουν να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας».

Post Top Ad

.............