ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

Ο Μορφωτικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Χαρασού «Ο Άγιος Ευστάθιος» σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Στιχουργών «Μιχάλης Καυκαλάς» προκηρύσσει Παγκρήτιο Διαγωνισμό Μαντινάδας με θέμα: «Πρόσφυγας-Προσφυγιά».
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής.

 Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν μία (1) μαντινάδα. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να είναι γραμμένη στην Κρητική ντοπιολαλιά και να είναι αδημοσίευτη

Η μαντινάδα θα αποστέλλεται σε ένα αντίγραφο μαζί με τα πλήρη στοιχεία του συμμετέχοντα(Ονοματεπώνυμο , διεύθυνση και τηλέφωνο) στην διεύθυνση:

Παχιαδάκης Κωνσταντίνος
Κάσου 22, ΤΚ 71305
Ηράκλειο

Με e-mail στο klagoudian@sch.gr 
Τηλ. Επικοινωνίας: 6974387734, 2810 344269 (Παχιαδάκης Κωστής) 
6977015400 (Λαγουδιανάκης Κωστής)

Κάθε συμμετοχή θα παίρνει ένα κωδικό και θα αποστέλλεται στην Κριτική Επιτροπή για το αδιάβλητο του Διαγωνισμού. Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να επικοινωνούν τηλεφωνικά για την επιβεβαίωση της παραλαβής των μαντινάδων.

Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των μαντινάδων (σφραγίδα ταχυδρομείου) 30 Ιουλίου 2016 ή ώρα 23.59 στο e-mail την ίδια ημερομηνία. Η Κριτική Επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένους στιχουργούς του Συλλόγου Κρητών Στιχουργών «Μιχάλης Καυκαλάς».
Θα δοθούν τρία (3) Βραβεία και έπαινοι στις μαντινάδες που θα συγκεντρώσουν υψηλή βαθμολογία. Η Απονομή των Βραβείων θα γίνει στη διάρκεια ειδικής Εκδήλωσης το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 στο Χαρασό, Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Χερσονήσου.

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

Post Top Ad

.............