ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΡΗΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥΜε μεγάλη επιτυχία και με κάθε επισημότητα κύλησε η  5η Παγκρήτια Έκθεσης«ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση» που γίνεται στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και θα διαρκέσει έως και ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή 5 Ιουνίου 2016.Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν από τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης κ. Μαρία Λιονή, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Γεράσιμος Ζαχαράτος, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστος Λαμπρίδης, ο τέως Υπουργός Τουρισμού κ. Νίκος Σκουλάς, ο πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης κ. Μανώλης Χνάρης, ο εκπρόσωπος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη Βουλευτής Πειραιά κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου κ. Ζαν Ανδρέα Γκαραντσίνι , ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου κ. Απόλλων Φιλιππής, ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης κ. Γιώργος Μαριδάκης, ο πρόεδρος της Παννελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών πολιτιστικών σωματείων κ. Μανώλης Πατεράκης και πολλοί άλλοι επίσημοι και μέλη Κρητικών Σωματείων αλλά και πλήθος επισκεπτών.


Την εκδήλωση χαιρέτησαν με γραπτή τους επιστολή ο Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κ. Γιώργος Σταθάκης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής κ. Θοδωρής Δρίτσας, ο Ευρωβουλευτής κ. Μανώλης Κεφαλλογιάνης, ο Γενικός γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργίαδης.
Την έκθεση επίσης επισκέφτηκαν οι πρέσβεις: της Ταϋλάνδης, της Τσεχίας και του Καζακστάν. 
Στην έκθεση παρουσιάζουν τα προϊόντα τους δεκάδες επιχειρήσεις από κάθε γωνιά της Κρήτης, προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, ένας διατροφικός θυσαυρός που οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν απευθείας από τους παραγωγούς σε εξαιρετικές τιμές. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται και στους εμπορικούς επισκέπτες της έκθεσης, χονδρεμπόρους, δίκτυα διανομής, Σούπερ και Μίνι Μάρκετς με στόχο τα προϊόντα των Κρητικών επιχειρήσεων να τοποθετηθούν σε περισσότερα σημεία πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Περισσότεροι από 300 χορευτές, 20 χορευτικά συγκροτήματα, 30 παραδοσιακοί μουσικοί, 10 εκδηλώσεις για την γαστρονομία από γνωστούς ΣΕΦ, παρουσιάσεις βιβλίων, εκδηλώσεις από βοτανολόγους και διατροφολόγους αποτελούν ένα πυκνό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων που αναδεικνύουν τις άλλες πτυχές του κρητικού πολιτισμού και γίνονται πόλος έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση προβάλλεται από δεκάδες μέσα μαζικής ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας.


Το πρόγραμμα των Παράλληλων Εκδηλώσεων, που γίνεται με τη συμμετοχή όλων των Πολιτιστικών Σωματείων της Αττικής, μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.pagritiaekthesi.gr 
Η έκθεση διοργανώνεται από την Επικοινωνίες Κρήτης Ε.Π.Ε την Εκδοτική Κρήτης - Νεκτάριος Σερμάκης και γίνεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης.
Οι ώρες λειτουργίες της έκθεσης είναι καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ. 
Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε στο www.pagritiaekthesi.gr
Tηλ. Επικοινωνίας: 2810-213318 & 6932-430433

Post Top Ad

.............