ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου ο  Δήμος Ιεράπετρας προγραμματίζει την πραγματοποίηση δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση και την συμμετοχή των πολιτών σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον.
 Θέτοντας βάσεις για την εποικοδομητική συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολιτών σε θέματα περιβάλλοντος και πρασίνου, διοργανώνει το Σάββατο 4 Ιουνίου 2016 την εθελοντική δράση Καθαριότητας «Ένα καράβι Εθελοντές» που αφορά στην πραγματοποίηση δράσεων καθαρισμού στη νήσο Χρυσή.

 Όσοι πολίτες και σύλλογοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην εν λόγω δράση εθελοντικής καθαριότητας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιουνίου στην νήσο Χρυσή καλούνται να το δηλώσουν κατά τις εργάσιμες ώρες (7:00 – 14:00) στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ιεράπετρας έως και την Παρασκευή 3 Ιουνίου στις 13:00  στον αρμόδιο υπάλληλο, κ.   Μίλτο Νικολάου τηλ. 2842090006 αφήνοντας το ονοματεπώνυμο τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
 Η προβλεπόμενη ώρα αναχώρησης από την Ιεράπετρα θα είναι 11:00 το πρωί του Σαββάτου, ενώ η αναχώρηση από τη νήσο Χρυσή αναμένεται στις 16:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Διευκρινίζεται ότι η μεταφορά των εθελοντών θα είναι δωρεάν.  
 Τη διοργάνωση συντονίζει η Δ/νση Περιβάλλοντος με τη συμμετοχή του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον» του Δήμου Ιεράπετρας. 

ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ

Post Top Ad

.............