ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το παραμύθι “Η περιπέτεια της μικρής Χριστίνας στο βυθό της θάλασσας “ δια χειρός Ντίνας Βασιλάκη, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ‘’Ιτανος’’, υπόσχεται να συναρπάσει όσους βρεθούν σήμερα Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 8.00 το απόγευμα στη Βασιλική Αγίου Μάρκου.

Ενα μικρό ατύχημα στέλνει τη Χριστίνα στον βυθό της θάλασσας. Η έκπληξή της ακολουθεί τον θαυμασμό. Ιππόκαμποι και πολύχρωμα κοράλια στήνουν μια όμορφη γιορτή για τη μικρή Χριστίνα, που γοητεύεται από το μεγαλείο του θαλάσσιου βασιλείου. Αστερίες και χταπόδια μπλέκονται με καβουράκια και αχινούς , καρχαρίες , αχιβάδες και δελφίνια. Ο θαυμαστός κόσμος του βυθού διδάσκει στη Χριστίνα την αξία της φιλίας και της ειρήνης, ενώ ζητά τη συμπαράστασή της , για να μεταφέρει το μήνυμα στους ανθρώπους, για καθαρές θάλασσες και ακτές.
Στους ήχους θα μας ταξιδέψουν ο κ.Πάνος Τσίκος στο πιάνο και η σολίστ Μαρίνα Κοσμαδάκη στο τραγούδι. Συμμετέχει η χορωδία μας. Στον μαγικό κόσμο των λέξεων και παραστάσεων, η φιλόλογος - εκπαιδευτικός κα Μαρία Μάρκου. 
Αποσπάσματα θα διαβάσει η θεατρολόγος - παιγνιοθεραπεύτρια κα Δανάη Ορφανού
Οργάνωση παρουσίασης Κατερίνα Αναγνώστου.

Post Top Ad

.............