ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΓΑΛΑΝΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΓΑΛΑΝΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 27 ΜΑΙΟΥ


Οταν φεύγουν τα σύννεφα” έχει τίτλο το νέο βιβλίο της συγγραφέως Αννας Γαλανού που παρουσιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο καφέ “Κήπος” από τις εκδόσεις “Διόπτρα” και το βιβλιοπωλείο “Librairie”.
Για το βιβλίο αυτό μίλησαν η φιλόλογος και λογοτέχνης Μαρία Βογιατζάκη – Ντούζα και η λογοτέχνης Ροδάνθη Κουμή.


«Είναι ένα υπέροχο μυθιστόρημα. Εχει μέσα πολλή αγωνία, έχει αστυνομικό στοιχείο, έχει τρυφερότητα, έχει τον ερωτισμό δοσμένο με εξαιρετική μαεστρία και ξεκινά χαλαρά στην αρχή, αλλά από τη μέση περίπου και μετά η ένταση αρχίζει να κορυφώνεται…» τόνισε η κα Βογιατζάκη – Ντούζα, ενώ η κα Ροδάνθη Κουμή επεσήμανε: «Ο τίτλος του βιβλίου της Αννας είναι “Οταν φεύγουν τα σύννεφα”, αλλά εγώ θα πρόσθετα “Οταν φεύγουν τα σύννεφα, ο ήλιος λάμπει”, γιατί έτσι λάμπουν τα λόγια της συγγραφέως. Είναι απλά, χωρίς φανφαρονισμούς, γεγονός που δεν κουράζουν τους αναγνώστες».
Μιλώντας στα “Χ.Ν.” η συγγραφέας κα Αννα Γαλανού σημείωσε, μεταξύ άλλων: «Αυτό το βιβλίο γράφτηκε με πυξίδα την ελπίδα για την πραγματική ελευθερία που ο καθένας μας οφείλει στον εαυτό του και επιτυγχάνεται μόνο με την αυτογνωσία και την παραδοχή της αλήθειας. Το καινούργιο μου, λοιπόν, βιβλίο, αφορά μια παλιά παραδοσιακή οικία και κρύβει πολύ μυστήριο»…

Post Top Ad

.............