ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΓΩΝΗΣ

Τον  τομέα του Πολιτισμού, αναλαμβάνει στο Δήμο Μαλεβιζίου ο Κώστας Τριγώνης, ο οποίος και παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για να ασχοληθεί απερίσπαστος με τα πολιτιστικά θέματα του Δήμου, όπως και επιθυμούσε.Ο Κώστας Τριγώνης, ο οποίος είναι και Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Μαλεβιζίου, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και όλα τα μέλη του Δ. Σ. για την άψογη συνεργασία, ενώ τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων συνεχάρησαν τον απερχόμενο Πρόεδρο για τον άψογο τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων του και του ευχήθηκαν κάθε επιτυχία και στη νέα θέση που αναλαμβάνει.

Για την κάλυψη της θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου διεξήχθησαν αρχαιρεσίες, με υποψήφιο έπειτα από πρόταση του Δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, τον μέχρι τώρα Γραμματέα του Δ.Σ. Μανώλη Αντωνογιαννάκη και για τη θέση του Γραμματέα τον Βαγγέλη Παρασύρη, οι οποίοι και εκλέχτηκαν.
Ο νέος Πρόεδρος Μ. Αντωνογιαννάκης και ο νέος Γραμματέας Β. Παρασύρης, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και το σώμα για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στα πρόσωπά τους και δεσμεύτηκαν να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθούν με επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Post Top Ad

.............