ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΑΠΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΑΠΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ενοριακό Κέντρο Δραπανιά, το Σάββατο του Λαζάρου, 23 Απριλίου και ώρα 7.30 μ. μ.
Από τη Ενορία του Αγίου Νικολάου Δραπανιά Κισάμου θα παρουσιαστεί εφέτος το έργο του Βαγγέλη Θ. Κακατσάκη «Τα Γράμματα της Παναγίας» (έχει εκδοθεί σε βιβλίο από την Ι.Μ. Κισάμου και Σελίνου, με επιμέλεια του Αντώνη Βακάκη). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ενοριακό Κέντρο Δραπανιά, το Σάββατο του Λαζάρου, 23 Απριλίου και ώρα 7.30 μ. μ.


 Τα κείμενα από το έργο ( στο οποίο ο συγγραφέας μας λέει όσα κατά την γνώμη του ήθελε να πει η  Παναγία, ως μάνα στον Μοναχογιό της, βιώνοντας τα που έγιναν τις φοβερές εκείνες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας) θα διαβάσουν κατά σειρά: Μ. Δευτέρα η Αριστέα Σποντιδάκη, κοινωνική λειτουργός, Μ. Τρίτη η Δέσποινα Τραχαλάκη, συγγραφέας, Μ. Τετάρτη η Φωτεινή Σεγρεδάκη, λογοτέχνις, Μ. Πέμπτη η Σοφία Κοκολογιάννη, δασκάλα, Μ. Παρασκευή η Άννα Μαρκαντωνάκη, δασκάλα, Μ. Σάββατο η Αργυρώ Δελή, φιλόλογος.

Επίκαιρους ύμνους θα αποδώσει η Βυζαντινή Χορωδία (υπεύθυνος ο Αντώνης Βακάκης), ενώ την εκδήλωση θα συντονίσει ο δάσκαλος Κώστας Πιτσιγαυδάκης.                                                                                                                                                      
Το βιβλίο «Τα γράμματα της Παναγίας», τα έσοδα απ’ την πώληση του οποίου διατίθενται υπέρ του Αννουσακείου Ιδρύματος, πωλείται στο Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου στην Κίσαμο και στο Βιβλιοπωλείο «ΠΕΤΡΑΚΗ» στα Χανιά.


 ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΑΠΑΝΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Post Top Ad

.............