ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ ΤΑΛΩΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ ΤΑΛΩΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ


Μία σειρά από πασχαλινές εκδηλώσεις διοργανώνει τις επόμενες ημέρες το ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ του Τάλου με τη συμμετοχή των ωφελούμενων και τη συμβολή των εργαζόμενων στη δομή της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ηρακλείου. 

Οι εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 7 Απριλίου με ευχέλαιο στο χώρο του κέντρου αλλά και ομιλία, επίσκεψη στο Γηροκομείο της Αρχιεπισκοπής και συνεχίζονται την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 ενώ θα ολοκληρωθούν την Μεγάλη Δευτέρα.

 Αναλυτικότερα,  τα μέλη της χορωδίας και της ομάδας αλληλοβοήθειας του ΚΕΚΟΙΦ- ΑΠΗ Τάλως, συνοδευόμενα από την κοινωνική λειτουργό και την εργοθεραπεύτρια του κέντρου, την Τρίτη 19 Απριλίου από τις 10:30 το πρωί μέχρι και τις 12:30 το μεσημέρι, θα επισκεφθούν στο μοναστήρι της Παναγίας (Εισόδια της Θεοτόκου), για να κάνουν αρτοκλασία.


Την Παρασκευή 22 Απριλίου και ώρα 09:15 το πρωί τα μέλη των ομάδων ζαχαροπλαστικής και χορωδίας θα επισκεφθούν στο Στ ΚΕΠΑ Δήμου Ηρακλείου για να φτιάξουν μαζί με τα παιδιά τα «Λαζαράκια» και να πουν τα κάλαντα του Λαζάρου. Σκοπός της δράσης είναι να βιώσουν τα μικρά παιδιά, τα ήθη, έθιμα του τόπου μας.


Την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 10:30 το πρωί μέλη και προσωπικό του ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Τάλως, μαζί με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ηρακλείου κ. Μαρία Καναβάκη θα επισκεφθούν το «Γηροκομείο της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου» προκειμένου να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Την Μεγάλη Δευτέρα 25 Απριλίου και ώρα 10:00 το πρωί μέλη της ομάδας ζαχαροπλαστικής θα επισκεφθούν το Στ ΚΕΠΑ Δήμου Ηρακλείου για να βάψουν μαζί με τα παιδιά, κόκκινα αυγά για το Πάσχα με τον παραδοσιακό τρόπο.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ ΤΑΛΩΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Post Top Ad

.............