ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΑ ΕΟΡΤΙΑ 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΑ ΕΟΡΤΙΑ 2016 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στο Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου ανατέθηκαν φέτος, από την Καλλιτεχνική Επιτροπή του Υπουργείου Παιδείας, τα «Εόρτια 2016», η συνάντηση δηλαδή των Μουσικών Σχολείων ανά γεωγραφική περιφέρεια. 
Η μουσική αυτή διοργάνωση  πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά στην Κρήτη, αφού τα Μουσικά Σχολεία του νησιού μας  έκαναν  τις μουσικές τους  συναντήσεις, εναλλάσσοντας τις πόλεις, Χανιά-Ρέθυμνο- Ηράκλειο, πριν το Υπουργείο τις θέσει υπό την αιγίδα του με τον τίτλο «Εόρτια». 

Τα Μουσικά Σχολεία Χανίων, Ρεθύμνου και Ηρακλείου ενώνουν τις δυνάμεις τους λοιπόν σε μια κοινή συναυλία τριών φόρτε fff σήμερα Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 και ώρα 18.00 το απόγευμα στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείoυ.  Το Σχολείο υποδοχής και διοργάνωσης, το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου, αφιερώνει τη συναυλία στο  «Χαμόγελο του παιδιού», και ειδικά στη δράση του για τα παιδιά των προσφύγων.  Είδη πρώτης ανάγκης  (τρόφιμα και φάρμακα) θα συγκεντρωθούν στον Θεατρικό  Σταθμό την ημέρα της εκδήλωσης. Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ. 
Χορηγοί  επίσης είναι η Περιφέρεια  Κρήτης, ο Δήμος Ηρακλείου, ο Δήμος Χερσονήσου και ο Κρητικός Φούρνος. 
Στη συναυλία συμμετέχουν η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Χανίων, η οποία πρόσφατα θριάμβευσε στη διεθνή συνάντηση Χορωδιών στην Καρδίτσα, η χορωδία και η ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου, σύνολο αυτοσχεδιασμού και σύνθεσης του Σχολείου Χανίων, σύνολο κινηματογραφικής μουσικής – βίντεο του Σχολείου Ρεθύμνου, το οποίο γιορτάζει φέτος τα 25 χρόνια λειτουργίας του, καθώς και το σύνολο Ποικίλης Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου


Post Top Ad

.............