ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Στα πλαίσια διεξαγωγής του βασικού σχολείου γνώσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ηρακλείου για ΝΕΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ,σήμερα Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί και ΑΝΟΙΚΤΗ (ΔΩΡΕΑΝ) ΗΜΕΡΙΔΑ για όλους τους συμπολίτες μας με θεματικές μεταξύ άλλων: Ιστορία της Διάσωσης Θέματα Αυτοπροστασίας Ακραία Καιρικά Φαινόμενα Χρονικά Ατυχημάτων & Συμπεράσματα αυτών σε Μη Αστικό Περιβάλλον Τόπος διεξαγωγής: ΤΕΙ Ηρακλείου – Αίθουσα AGRO Θα είναι μια χρήσιμη ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΙΔΑ για την καθημερινότητα και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.
Επιπλέον θα δοθεί η ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να μας γνωρίσει από κοντά αλλά και να ενημερωθεί για τον τομέα της έρευνας και διάσωσης μέσα απ΄ τον εθελοντισμό. Σας περιμένουμε όλους. Μετά το πέρας της ημερίδας, θα συνεχιστούν οι θεματικές ενότητες που αφορούν το σχολείο βασικών γνώσεων και θα παρακολουθήσουν οι υποψήφιοι ΝΕΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ.
1. Θεματικές ενότητες βασικού σχολείου – θεωρητικά και πρακτικά Μετεωρολογία Πρώτες βοήθειες Ορεινή διάσωση Τακτικές αεροδιάσωσης Επιβίωση Προσανατολισμός Ασφάλεια στο Υγρό στοιχείο Αντιμετώπιση Μαζικών καταστροφών Επικοινωνίες σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών
2. Προϋποθέσεις συμμετοχής - ενήλικο άτομο άνω των 18 ετών - ανήλικο άτομο με υπεύθυνη δήλωση από κηδεμόνα Στην εκπαίδευση μπορούν να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ οι συμπολίτες μας, εκπαιδευμένοι ή μη. Όλοι όσοι έχουν διάθεση για μάθηση και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και θέλουν να βιώσουν την εμπειρία του εθελοντισμού μπορούν να συμμετάσχουν μέσα από την μεγαλύτερη εθελοντική διασωστική οργάνωση της Ελλάδας και παγκοσμίως αναγνωρισμένη, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ. 
3. Ενημέρωση - Επικοινωνία Τηλ : 2818.101020 - 6944298882 Email: info@eod-irakliou.gr Site : www.eod-irakliou.gr 

Post Top Ad

.............