ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

«Εθνικότητα μου: Το χρώμα του ανέμου» - 13 με 18 Μαρτίου στο Θεατρικό Σταθμό από τη Θεατρική Ομάδα Δημοσιογράφων Ηρακλείου της ΕΣΗΕΠΗΝ
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Θεατρικής Ομάδας Δημοσιογράφων Ηρακλείου της ΕΣΗΕΠΗΝ,  για τη νέα της παραγωγή που κάνει πρεμιέρα στις 13 Μαρτίου 2016. 
Πρόκειται για το έργο του Ματέι Βισνιέκ «Εθνικότητά μου: Το χρώμα του ανέμου», σε σκηνοθεσία Γιώργου Αντωνάκη και μετάφραση από την Έρση Βασιλικιώτη,  μια ιλαροτραγική και συνάμα λυρική απεικόνιση της διαχρονικής ανθρώπινης πραγματικότητας, με μηνύματα που «χτυπούν» στον πυρήνα της επικαιρότητας. 
«Εθνικότητά μου: Το χρώμα του Ανέμου»


Ένα έργο σπονδυλωτό όπου ο συγγραφέας  με κυνισμό, χιούμορ αλλά και λυρισμό,  παρουσιάζει τα «κομμάτια  ενός σπασμένου καθρέφτη», όπως υποστηρίζει και ο ίδιος, και τα οποία καλούμαστε να συναρμολογήσουμε. 
Εικόνες από την ανθρώπινη απομόνωση ή και ματαιοδοξία, τη βία της εξουσίας,  τη φαντασίωση της επανάστασης, την «πλύση» εγκεφάλου, την εκούσια ή ακούσια χειραγώγηση…

Πρόκειται για την 5η παραγωγή της Θεατρικής Ομάδας Δημοσιογράφων Ηρακλείου, ενώ οι παραστάσεις θα δοθούν από τις 13 μέχρι τις 18 Μαρτίου 2016, στο Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Ηρακλείου. 
Για μια ακόμα χρονιά, οι παραστάσεις έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Περιφέρειας και Δήμου Ηρακλείου.
ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Post Top Ad

.............