ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΘΈΣΗΣ ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ - Κρήτη πόλεις και χωριά

Κρήτη πόλεις και χωριά

Η ΚΡΗΤΗ ΣΤΟ INTEΡNET

Επικοινωνήστε μαζί μας - kritipolis@hotmail.com
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΚΘΈΣΗΣ ΟΙΝΟΤΙΚΑ 2016 ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Τα δημιουργήματα του ανερχόμενου κρητικού αμπελώνα παρουσιάζονται στα Χανιά από σήμερα έως και την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, σε μια σειρά εκδηλώσεων στο ΚΑΜ Μεγάλο Αρσενάλι, στη διάρκεια της έκθεσης κρητικού κρασιού «ΟιΝοτικά». Οι Κρήτες οινοποιοί ενωμένοι και με μεράκι για τις τοπικές ποικιλίες οίνου, τις δημιουργίες τους.
Σε αρμονία με το αρχιτεκτονικό τοπίο στο Ενετικό λιμάνι Χανίων, οι παραγωγοί θα ανοίξουν φιάλες και θα καλέσουν τους οινόφιλους σε ένα μοναδικό ταξίδι συνολικής εμπειρίας.
Την έκθεση οργανώνουν οι Οινοποιοί της Κρήτης (Wines of Crete) με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Δήμου Χανίων, του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου και του Επιμελητηρίου Χανίων.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις νέες και παλαιές εσοδείες από 26 κρητικά οινοποιεία, να μιλήσουν μαζί τους και να ενημερωθούν για τις συλλογικές δράσεις που κάνει το Wines of Crete. Ταυτόχρονα θα μπορούν να συμμετέχουν σε σεμινάρια γευσιγνωσίας κρασιού καθ' όλη την διάρκεια της έκθεσης. 


Το πρόγραμμα της έκθεσης περιλαμβάνει:


• Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου: 10:00 π.μ.- 1:00 μ.μ.: 
Για επαγγελματίες.
1.30 μ.μ.-3.30 μ.μ.: Σεμινάριο με θέμα: «Crete looks to the world». Ένα γερό crash test απέναντι σε κρασιά από όλο τον κόσμο. Θα παρουσιάσει ο Diploma WSET Γρηγόρης Μιχαήλος μέσα από μια γευστική δοκιμή 8 κρασιών.
Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Δηλώστε συμμετοχή στο e-mail winesofwestcrete@gmail.com και στο www.winesofcrete.gr!
Είσοδος ελεύθερη (ενέχυρο 3 ευρώ για το ποτήρι γευσιγνωσίας το οποίο επιστρέφεται).


Αμέσως μετά τα ΟιΝοτικά στα Χανιά, θα ακολουθήσουν τα ΟιΝοτικά στο Ηράκλειο, 27-29 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης στις Γούρνες.

Post Top Ad

.............